1000 AİLEYE SOSYAL KONUT GELİYOR

1000 AİLEYE SOSYAL KONUT GELİYOR

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının ara verdiği ihtiyaçlı ailelere yönelik sosyal konutlar için Sivaslı ya Milli Savunma Bakanı AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz`dan müjde... Ülke genelinde ara verilen ihtiyaçlı ailelere yönelik Sosyal Konut iç

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının ara verdiği ihtiyaçlı ailelere yönelik sosyal konutlar için Sivaslı ya Milli Savunma Bakanı AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz`dan müjde... Ülke genelinde ara verilen ihtiyaçlı ailelere yönelik Sosyal Konut için Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz`ın girişimleri ile Sivas`a 1000 ailenin barınacağı projenin başlanmasına yönelik çalışma başlatıldı...

 Milli Savunma Bakanı İsmet YILMAZ Sivas için devrede. Sivas ile ilgili hermen hemen her konuda inisiyatif alan Bakan Yılmaz, Sivas’ta takdirle karşılanmaya devam ediyor.

Sıcak Çermik ve Yıldız Dağı arasındaki yollar için büyük ödenek bulan Bakan YILMAZ, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi bünyesinde kurulma aşamasında olan AR-GE birimi ile de yakından ilgileniyor.

En son olarak ihtiyaç sahiplerine başlarını sokacak bir konut için devrede olan Bakan YILMAZ, bu büyük müjde ile de gündemde.

Yılmaz`ın girişimleri ile ilimizde maddi durumu yetersiz aileler için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı altında 1000 konut yapılması hedefleniyor. İlimizde yapılması planlanan proje kapsamında toplamda 1000 konut yapılacak. Bu konutların 500 tanesi 1+1 formatında olacak kalan 500 tanesi ise 2+1 olacak. Bu süreçte Yılmaz`ın girişimleri ile şehre yapılacak bu proje ilimizde bir çok ihtiyaçlı ailenin ev sahibi olmasını sağlayacak.

AK Parti iktidarı ile daha önce ilimizde yapılan bu çalışmaların bir an evvel başlatılması için Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz`ın devrede olduğu kısa zamanda Sivas halkına müjde verileceği belirtildi.

Konutların şehrin kenar bir bölgesinde yapılmasının çok faydalı olacağını dile getiren Sivaslılar, konutlar kadar önemli olan okul, cami, alış veriş merkezi gibi sosyal donatılarında mutlaka konutlarla birlikte yapılması gerektiğini dile getiriyorlar.

Bakan İsmet YILMAZ’ın Sivas için bu gayretleri kamuoyundan tam not alırken, Sivaslı bir bakanın kabinede olmasının da ne kadar önemli olduğu ortaya çıkıyor.