Tarih: 07.01.2013 11:47

10 DAKİKA MOLA!

Facebook Twitter Linked-in

Hayatınızda "artık yok" dediğiniz şeyler var mı? Eskiden bu yana neler değişti sizce? Neleri özlüyorsunuz peki, neleri yad ediyorsunuz? Ya da aklınıza geldiğinde "iyi ki de değişti" dediğiniz şeyler oluyor mu?

Kimseye inancım artık yokEskiden bu yana değişen en büyük şey de işte bu, inancım. İnsanlara hala çabuk güveniyor olsam da inançsızlığım beni koruyor. "Hayal kırıklığı payı" bırakıyorum artık her şeyde.

Lise yıllarımı, daha doğrusu lisedeki dersane yıllarımı ve dostlarımı özlüyorum. Deli cesaretimiz vardı. Aklımıza esen her şeyi yapardık. Öss kaygısı, aşk acısı, asi gençlik bile birlikteyken anlamlıydı. Dostlar bir aradayken hiçbir şey "atlatılmaz" değildi. En çok o günleri yad ediyorum. Hala dostuz, hala birlikteyiz ama aramızda bin km mesafe var ve biz artık o "deli" gençliğimizi kaybettik. Artık bir araya geldiğimizde daha ciddi kaygılar, daha ciddi sorunlar paylaşıyoruz. Keşke her şey lisedeki kaygılarımız kadar aptalca kalsaymış.

Aklıma geldiğinde "iyi ki de değişti" dediğim şey ise eskiden hayatımda olan bazı "yanlış" insanlar. İyi ki bazı acıları zamanında yaşadım ki şimdiki anımın kıymetini daha iyi anlıyorum.  Hayatınızda neyin değişmesini isterdiniz? Yeni bir eşya, yeni bir hayat ya da yeni bir icat mı istediğiniz? "Hayalimdir.." dediğiniz bir şey söyler misiniz? Elimde olsaydı ailemi, dostlarımı ve sevgilimi aynı yere koyardım. Yani şehirlerindeğişmesini isterdim. Eşya olarak da daha fazla kitap rica ediyorum. Şöyle kocaman bir kütüphane önünde rahat bir koltuk kocaman odada ben ve kitaplarım.kapagını açtığımda bambaska bir dünyaya geçit olacak en iyi dostlar cinsinden?

Ve bir de dünyayı gezmek var gezgin derviş misali dostlar?




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —