Tarih: 16.12.2016 19:36

2017´de Yoklar!

Facebook Twitter Linked-in

 

 

Dünyanın ve Türkiye´nin yeniden şekillenmesini iyi analiz ederek, özellikle Sivas´ın ali menfaatleri için emekliliği tercih ederek yeni jenerasyona kapı aralayacak olan isimler yavaş yavaş kamuoyunda belirleniyor.

Yüz eskimesine de uğradıklarının bilincinde olan şehrin önünde olanların, artık bir kenara çekilmeleri bekleniyor.

?Şimdiye kadar ne yaptılarsa yaptılar artık torun sevme zamanları geldi? diyen pek çok Sivaslı, emekliliği vakit kaybetmeden yaşayarak, şehrin yönetim silsilesini dünyayı iyi okuyan, enerjik, gelenek ile modernizmi harmanlayan insanlara bu koltukları bırakmaları şehir kamuoyun tarafından arzulanıyor.

Emekli olarak köşesine çekilecek olanların ise evde boş durmak yerine sosyal sorumluluk projelerinde yer almalarının çok faydalı olacağı ifade edilmekte.

Torun sevmenin yanı sıra, şehrin dağ ve tepelerinin ağaçlandırılması noktasında emekli olacak olan yerel bürokratların, önemli katkılarının olacağı öngörülmekte.

Hatta eli kalem tutanların, yönetimde bulundukları zamanlarda yaptıkları hataları kitap haline getirerek, genç kuşağın da onları okumasının faydalı olacağı dile getirilmekte.

2017 yılı başı gibi, hiçbir yetkilinin kendilerini ikaz etmeden, durumdan vazife çıkararak, emekli olup kamuoyun gündeminden evlerine çekilmelerinin bu şehre yapılmış çok güzel bir hediye olacağı görüşleri dillendirilmekte.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —