27 YILDIR KESİNTİSİZ YATIYORLAR!

27 YILDIR KESİNTİSİZ YATIYORLAR!

Şu günlerde yapılan İNFAZ DÜZENLEMESİ çalışmasına, SİVAS olayları mağdurlarının da eklenmesi bekleniyor. HİÇBİR terör örgütü bağlantısı olmayan mağdurlar, ?OTEL YANGINI? ile uzaktan yakından ilgileri olmadığı halde 27 yıldır zindanda kesintisiz yatıyorlar

SPHM ÖZEL HABER

Her bir insanın nefretle kınadığı ?OTEL YANGINI KATLİAMI? asıl suçluları bulunamazken, çelişkili polis ifadeleri ile içerde ömür tüketen MAĞDURLAR, pek çok hastalık ile karşı karşıyalar.İlk başta ?GÖSTERİ ve Yürüyüşler Kanununa? muhalefetten yargılanıp ceza almalarına rağmen, 28 ŞUBAT´ın taraflı yargısı tarafından davanın farklı mecraya çekildiği ve mazlumlara akıl almaz cezalar verildiği biliniyor.

Hiçbir terör örgütü bağlantısı bulunmayan,otel yangını ile uzaktan yakından ilgisi alakası olmayan 27 yıldır suçsuz yere ömür tüketen garibanların da infaz düzenlemesi içerisine alınması bekleniyor.

Adalet Bakanı GÜL´ün SİVAS mağdurları içinde bir çaba göstererek, bu suçsuz insanların ailelerine kavuşmasını sağlamasını isteyen SİVASLILAR, neredeyse pek çok insana uğrayan affın, bu mazlumlara da uğraması gerektiği görüşlerini dile getiriyorlar.



Anahtar Kelimeler: YILDIR KESİNTİSİZ YATIYORLAR