6 Ay Sürecek mi Kabuller?

6 Ay Sürecek mi Kabuller?

Vakıflar Müdürlüğüne atanan Cemal KARACA ve Kredi Yurtlar Müdürlüğüne atanan Erdoğan TUNÇ´a yapılan hayırlı olsun ziyaretleri gına getirdi. Oluk oluk işsiz güçsüz heyetlerin, mesai harcamak için hayırlı olsun için akın ettikleri gözlemlenirken, bunun 6 ay

 

Kasaba ve köy geleneğini bir türlü üzerinden atamayan şehir, sitayiş ve gösterişi esaslı yavanlıklardan da kurtarılamıyor. Avrupa tarzı entelektüel bir yapılanma yerine, makam araçları ve kasım kasım kasılan heyetler geçidi ile sanki İstanbul´un fethi kutlanırmış gibi heyet kabul ve uğurlamaları, şehrin köyleşmesini devam ettiriyor.

Ellerine çiçek ve çikolataları alarak yeni başlayan müdürlerin yanına akın eden şehrin pek çok tuzu kuru şahsının, ne zaman ciddi proje ve dev yatırımlarda bir araya gelecekleri merak konusu.

TÜİK verilerine göre her daim göç vererek tükenen şehrin sorunlarına çare üretmek yerine, dar zihniyet ve klan düşüncesi tarzında devam eden ve yaklaşık 6 ayı bulan hayırlı olsun ziyaretlerinden Sivas halkının bıktığı biliniyor. Yeni göreve başlayan müdürlerin, biran önce çalışmalara başlayarak, nasıl bulunduğum kurumu en üst seviyeye çıkarım düşüncesi içinde olmaları bekleniyor.



Anahtar Kelimeler: Sürecek Kabuller
ahmet
10.08.2015 00:04:19
sivas postası sizi çok iyi anlıyorum kudurmakda saç baş yolmakda hakkısınız sizin ne kadar düşmanınız varsa sizin sivasda ne kadar istemediğiniz adam varsa hepsi bi yerlere geldi. c.karaca ve e.tunç son örnekleri.bunlarla ilgili olumsuz manşetleriniz ters etki yaptı denekki.zuhaha

Nuri
13.08.2015 12:11:43
SİVASDA HİLMİYE KÖLE OL TAKLA AT SEN DE MAKAMI KK NEDEN KISKANIYORSUN POSTA

hasan
14.08.2015 08:28:58
OHH bizim sivas öyle bir yerki vakıflar böl mud. şub. müdürü kadrosu açıldı ve toplam kazanan 3 kişi ve bunlardan sadece 1 tanesi SİVAS lı ayrıca en yuksek puanı alan kişi fakat bursadan hiç alakasız bir kişi sadece TORPILI agır bastıgı için ve bizim siyasetçiler yattıgı için sivas a şub mud olarak atandı.Cemal efendi nasıl olsa oturdun koltuguna gerisi umrundamı.

Nejat DEMİR
14.08.2015 14:36:22
AKPARTİ kimliğiyle haklı yerine haksızdan yana taraf olan haksızlık yapan ve bunu bilerek isteyerek yapan kim olursa olsun yanlıştadır kötülüktedır hakka hiyanettedir şeytandan yanadır şeytanidir ve hatta susuyorsa bile.