Tarih: 05.09.2014 06:30

65 Yaş Üstü Haymatlos mu?

Facebook Twitter Linked-in

65 yaş üstü vatandaşların Halk Otobüslerinden ücretsiz olarak yararlanması, başka konu yokmuş gibi gündem oluşturmaya devam ediyor. Ömürlerinin son demine kadar bu şehir ve insanına hizmet eden ve aile yapımızın omurgası olan emektar yaşlıların, devamlı otobüslere ücretsiz biniyor diye horlanması anlaşılamıyor.

 Çekirdek aile furyasının kurbanları olan yaşlılar herkes tarafından horlanmaya devam ediyor. Ceberut gelinlerin dışlaması ile kendilerini park ve bahçelerde zaman öldürme ile oyalayan emektar yaşlı vatandaşlarımız, son demde de Halk Otobüsleri Şoförlerinin hakaretlerine maruz kalıyorlar.

Yasa gereği 65 yaş üstü halkımızın Halk Otobüslerinden ücretsiz yararlanması bir çok otobüs sahibi ve şoförü tarafından kabul edilmiyor. Otobüslere ücretsiz binen yaşlı vatandaşlar, sanki kimsesiz ve vatansız gibi horlandıklarını dile getiriyorlar.

İyi veya kötü bu millete ve ülkeye 65 yaşlarına kadar hizmet ettiklerini dile getiren pek çok insan, Halk Otobüsü şoforlerinin horlayan bakışlarının artık bıkkınlık verdiğini ve bunu hak etmediklerini dile getiriyorlar.

Hatta bazı şoförlerin kendilerini otobüse almadıkları alsalar bile laf söylediklerini ifade eden pek çoğu, bu muameleyi asla hak etmediklerini ifade ediyorlar.

Ailenin omurgası olan ve toplumun olmazsa olmazı konumunda bulunan yaşlılara yapılan bu muamelenin etik dışı olduğunu dile getiren pek çok Sivaslı, bu hakaretamiz tutum ve davranışların bir an önce bırakılması gerektiğini dile getiriyorlar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —