AB NEDİR?

AB NEDİR?

...

Avrupa'nın sanayileşme sonrası toplumlara giderek daha da karmaşık bir hal alıyor. Yaşam standartları bir şekilde arttıysa da, yoksullarla zenginler arasında hala önemli boşluklar var. Ekonomik durgunluk, sanayinin yeni bölgelere taşınması, nüfusun yaşlanması ve kamu finansmanları ile ilgili sorunlar gibi faktörler bu boşlukları daha da genişletebilir. Bu sorunların üstesinden gelmek için AB ülkelerinin birlikte çalışması önemlidir.

Ancak birlikte çalışmak her bir ülkenin sahip olduğu özgün kültürel ve dilsel kimliğin silinmesi anlamına geliyor. Aksine birçok AB etkinliği bölgelerin kendini has özelliklerinin ve Avrupa'nın çok farklı gelenek ve kültürlerinin oluşturduğu zengin çeşitliliği korunmasına yardımcı olmaktadır.

- Uzun vadede, tüm AB ülkeleri fayda sağlamaktadır. Avrupa bütünleşmesinin 60 yılı bir bütün olarak AB'nin kendisini oluşturan parçaların toplumdan daha büyük olduğunu göstermiştir. AB Üye devletlerin tek tek hareket etmesi durumunda sahip olacağından çok daha fazla ekonomik, sosyal, teknolojik, ticari ve siyasi nüfusa sahiptir. Çünkü birlikte hareket etmenin ve tek sesli konuşmanın etkilediği bir değer söz konusudur.

- OKUMUYORSANIZ UYUYORSUNUZ DEMEKTİR

- DÜRÜST OLMAK İÇİN DÜRÜST OLUN YETER

KÜLTÜR VE TABİAT VARLIKLARI TANITIM REHBERİ

TURİZMCİ AR-GE GÜLTEKİN ÇETİN



Anahtar Kelimeler: NEDİR?