ABD'ye TEPKİ!

ABD

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Filiz Çelik Şahin'den, ABD başkanı Biden'nin ermeni soykırımı söylemlerine karşı açıklama geldi.

SPHM ÖZEL HABER

Filiz Çelik Şahin;"ABD Başkanı Biden’in sözde soykırım isnadı soykırım açıklaması tarihi hakikatler karşısında siyasi bir yanlıştır ve asla kabul edilmeyecek kadar asılsız ve hükümsüzdür.

I. Dünya Savaşı'nın büyük zorlukları altında mecbur kalarak almış olduğumuz tehcir kararını manipüle ederek Türkiye'yi soykırım iftirası ile anmak kimsenin haddi değildir. 

Dünya Abd'yi , Afganistan'da ve Irak'ta, Vietnam'da milyonlarca mazlumun kanının dökülmesindeki uyguladığı acımasız ve adaletsiz stratejisinden tanır.

Bizim tarihimiz temiz ve paktır. ülkemiz geçmiş tarihinden  bu günümüze kadar, huzurun   güvenin ve barışın teminatı ve temsilcisi olduğu arşivler ve belgelerle açıklanacak kadar gerçektir. 

Bizim topraklarımız ve mübarek ay yıldızlı bayrağımız, kendi aziz milletimize olduğu gibi bütün mazlumlara ve masumlara da her zaman sahiplik yapmış ve umut kaynağı olmuştur.

Kızılderililere yaptığı soykırımla kendi tarihini başlatan ABD, tarihimizi ve ülkemize karşı sözde soykırımlarla ithamda bulunması büyük bir yanlıştır.

Aziz şehitlerimizin mübarek kanlarıyla sulanmış bu  topraklarımızda şimdi olduğu gibi geçmiş tarihte de  farklı ırklar ve inançlar uzun yıllar barış içerisinde yaşamış, kimsenin canına ve malına zeval zarar gelmemiş ve getirilmemiştir. Bu gerçek ortadaken, Türk milletinin onur ve itibarına yönelik yapılan bu ciddiyetsiz ve asılsız saldırıları ve iftiraları asla kabul etmiyoruz.

Yaptığı zulümlerle anılacak olanların, yaptıkları bu iftiraları tarihimiz ve milletimiz tarafından asla  itibar görmeyecektir.

 



Anahtar Kelimeler: ' TEPKİ!