Açıklama Bekleniyor!

Açıklama Bekleniyor!

SİVAS POSTASI´nın gündeme taşıdığı MEVLANA TÜNELİ için harcanan para şehrin gündemine oturdu. Yaklaşık 100 trilyonun üzerinde para harcandığı iddiasına BELEDİYE´den bir açıklama gelmezken, işin uzmanları bu paranın daha da yüksek olduğunu dile getiriyorla

 

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS Mevlana Tüneline harcanan parayı konuşuyor. Belediye Başkanı Sami AYDIN´ın prestij projem dediği tünelde, KAMU MALININ haksız yere tünele gömüldüğü iddia ediliyor. Bilir kişiye 200 milyar (eski para ile) lira verilerek yaklaşık bedelin çıkarıldığı buna rağmen harcamanın çok büyük olması tepkilere neden oluyor.

SİVAS POSTASI´na gelen bilgiler ise olayın vahametini ortaya koymaya devam ediyor. 100 trilyon lira (eski para ile) üzerinde paranın harcandığı iddiası ise şok etkisi oluşturdu.Belediye yetkililerinin bu yönde bir açıklama içine neden girmedikleri ise merak ediliyor.

Tünelin hafriyat işi olmak üzere bir takım işleri kimin yaptığı ve ne kadar para harcandığının şeffaf bir toplum gereği acilen Sami AYDIN tarafından açıklanması bekleniyor.



Anahtar Kelimeler: Açıklama Bekleniyor