ACİL EYLEM PLANI OLUŞTURULMALI!

ACİL EYLEM PLANI OLUŞTURULMALI!

Cumhuriyet Üniversitesi bu ara tatili yaşarken, pek çok hocanın tatili fırsat bilerek başka ÜNİVERSİTELERE geçmek için temaslarda bulundukları haber merkezimize gelmeye devam ediyor?

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS POSTASI HABER MERKEZİNE gelen haberlere göre CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ hocalarının pek çoğunun başka üniversitelere geçmek için arayış içinde oldukları bildiriliyor.

Özellikle TIP FAKÜLTESİ başta olmak üzere alanında uzman nice hocanın, ANKARA, İSTANBUL, İZMİR başta olmak üzere BATI illerine yöneldikleri bilgilerine ulaşıldı.

Başka ÜNİVERSİTELERLE görüşme içinde olan hocaların olası SİVAS´tan gitmeleri durumunda, TIP FAKÜLTESİ boyutunda tamamen bir deprem yaşanacağı vurgulanıyor.

Yönetimin ise buna çare bulma yolunda bir adımı bulunmazken, nitelikli insanların şehirden ayrılmalarının önüne geçilmesi için acilen önlem alınması bekleniyor.

SİVAS´ın yetkililerinin tek gündem olarak acilen toplanıp ?acil eylem planı oluşturarak? kamuoyu ile paylaşmalarının önemi vurgulanıyor.



doğruya doğru
2.02.2020 21:52:59
Bu durum için eylem planı oluşturulmamalı direkt bir eylem yapılmalı yoksa memlekette doktor kalmayacak, buna kim nasıl müdahale edecekse etsin