Acilen "SAĞLIK ÇALIŞTAYI" Şart!

Acilen

SİVAS, sağlık alanında adeta küme düştü. Bozuk cihazlardan dolayı sağlık hizmetlerini tam anlamıyla alamayan hastalar, soluğu büyük şehirlerde alıyorlar.

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS´ın 2 büyük hastanesi olan NUMUNE HASTANESİ ve CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ TIP Fakültesi hastaneleri halkın sağlık sorunlarına çözüm bulmaktan aciz kalıyorlar.

SİVAS POSTASI HABER MERKEZİNE ulaşan bilgiler ise içler acısı. Bazı cihazların bozuk olduğunu belirten ihbarları doğruluğu tespit edildi. Geçen hafta yaşanan bir olaya göre SİNTİGRAFİ CİHAZI bozuk olduğundan dolayı hastaların mağdur edildiği yönünde.

Hatta bu cihazın Numune hastanesinde de  çalışmıyor olması gelinen noktanın içler acısı halini gözler önüne seriyor.

ÜNİVERSİTEDE,bozuk olan CİHAZLAR nedeniyle hastaların NUMUNEYE gönderildiği, NUMUNE´nin de aynı durumdan hastaları ÜNİVERSİTEYE gönderdikleri öğrenildi.

Canından bezen SİVAS halkının ise bu ve benzeri sorunlardan dolayı KAYSERİ, ANKARA ve MALATYA´ya giderek sağlık hizmeti almanın uğraşında olduğu belirtiliyor.

SİVAS KAMUOYU, en kısa zamanda şehirde bir yerel ?SAĞLIK ÇALIŞTAYI? düzenlenerek sağlık hizmetlerinin masaya yatırılması gerektiğini dile getiriyor.



Ahmet Turan Sahin
9.09.2019 09:23:50
Annemil acille üniversiteye götürdüm, yattığı servisten bir baska servise gonderilmesi gerek, 1 hafta uğrastım götüremedim. Kadının ameliyat olmadı lazım, Emar çekildi 10 güne anca rapor yazıllıyor diyorlar. Yatış bile yapmadan emar sonucunu bekletiyorlar... Gücüm yetse Kayseriye götürecem.

Sinan Yildiz
9.09.2019 13:14:53
Sivas Numune Hastanesin de Ne Çalışıyorki Her Yer Dökülüyor Acil Servisin yerler berbart Temizlik Sıfır Wc ler Çok Pis kokuyor ver Kapısının önünden Geçilmiyor Ve Wc ler de Havalandırma Çalışmıyor

melihhh
9.09.2019 15:26:13
sivasta bir de belli olma yan ama acı şekilde bir ortondonti dr problemi var.Numune hastanesinde 1 dr 500 hasta ve her gittiğinzde 1.5 yıl dolu ifadesi ile geri çevriliyorsunuz.Üniv gidiyorsunuz 2 yıl sıra var.EEE ordonti problemi olan çocuk kime gidecek özelde de yok.Sivas büyükşehir olmaya aday.Fakat çaresiz ortondti bölümü hastaları.Hiç mi daha fazla asistan aılnıp bu işe çözüm bulunamz mı?2 yıl beklemek yerine???Yazık sivastaki çocuklara

vatandaş
9.09.2019 18:53:19
sivas il sağlık müdürlüğü yan gel yat yerimi. memlekette doktor bırakmadılar. neden sivas halkının hakkına giriyorlar. beddua eden edene

Reis
10.09.2019 00:07:22
Sivas sağlık yönetimindeki çalışan koşuşturan ekip türlü iftira ve dedikodularla küstürüldü ve sivası terkettiler sonuç sivas sağlıkta çöktü, hastaneler leş gibi, aciller tıka basa insan dolu. özellikli branşlarda doktor yok, önemli rahatsızlığı olanlar hemen kayseriye vs vs. Etkisiz vasıfsız sağlık yönetimi sivasa bela oldu

Süleyman Erol
10.09.2019 21:03:44
SAĞLIKTA CEMİYET,STK,SENDİKA,SSKCI MANTIĞI SON BULSUN ARTIK YETER SÖZ VATAN EVLATLARININ!

Vatan Hakyemez
12.09.2019 21:54:18
Sayın vekillerimiz sağlık konusunda yanıltılmaktalar gelinen tablo tam bir hüsran kurtuluş reçetesi şudur;sağlık müdürlüğünü 2 cemaatten kurtarmak,numune hastanesini cumartesi toplantı ekibi ve sendikacılıktan kurtarmak liyakatli insanları şu ekip bu ekip demeden göreve getirmek.

Kadir
26.09.2019 19:41:44
Tek çözüm var aslında sorunun özü Sivas ta sadece 1 hastanenin ol ası numune gibi şehrin başka bölgesinde bir hastane daha yapıldığı zaman sorun zaten çözülür.tüm şehri sadece tek noktaya yönlendirirseniz isterseniz ek bina yapın sorun çözülmez tek çözüm bir hastane daha acilen yapılmalı.neden hala anlamıyor yada anlamak istemiyorlaryoksa kasıtlı mı? Bilemiyoruz.