ACIYI SULANDIRMAYIN!

ACIYI SULANDIRMAYIN!

PANDEMİ sıkıntısı nedeniyle DEVLET yöneticilerinin tedbir üstüne tedbir alması takdir ile karşılanıyor. Her gün 1000´i aşan vaka sayısı ve 20´nin üzerindeki ölümlerle şuana kadar 5000´den fazla ocağa ateş düşerken, bu acının hangi maksatla olursa olsun su

SPHM ÖZEL HABER

Cumhurbaşkanı ERDOĞAN ve Sağlık Bakanı KOCA´nın üstün bir gayret ve sağduyu ile PANEMİ sürecini başarıyla yönettikleri biliniyor. Şuana kadar 5000´in zerinde vatandaşın hayatını kaybetmesi yürekleri kanatırken, solunum cihazına bağlı olanların ailelerinin hüzünlü bekleyişleri de devam ediyor.

Bu diken üstünde günlere rağmen, geçen gün SİVAS VALİLİĞİ´nin güya ?şiveli? bir paragraf ile uyarı yapması kamuoyunda tepki ile karşılandı.DDEVLETİN hitap dili dışında bir beyanı da hoş karşılanmazken, yetkililerin buna dikkat etmeleri gerektiği yorumları yapılıyor.

Ölümlerin ve evlere ateşlerin düştüğü şu günlerde, bu tür acıların sulandırılmış bir ikazla gündeme getirilmesi yaşanan sıkıntıları hafifletir mahiyette olması nedeniyle sağduyulu insanlarca tepki çekiyor.

 



Anahtar Kelimeler: ACIYI SULANDIRMAYIN