ADANA, Dosya Hazırlıyor!

ADANA, Dosya Hazırlıyor!

SİVAS´ta görev yaptığı süre içerisinde, eğitim öğretim çalışmaları yerine, pek çok usulsüzlük ile gündeme gelen ALTINSOY´un, MİLLİ EĞİTİM deki sağlam masaları yenisi ile değiştirttiği de ortaya çıkmıştı. Hatta 8.sınıflara sorulan deneme sınavındaki velile

SPHM ÖZEL HABER

Gerek MANİSA´da, gerekse SİVAS´ta pek çok usulsüzlük ile anılan Mustafa ALTINSOY, Adanalılar tarafından da araştırılıyor.

Hakkında, soruşturmalar, mahkemeler, gibi pek çok durum söz  konusu iken, özellikle SİVAS´ta BAKANLIK MÜFETTİŞLERİNİN ?suçu subüta ermiş somut delili? kamuoyu gündemine yansımıştı.

Eğitim öğretim yapmak yerine, şehirdeki cemaatleri bir birine düşüren, Devletten habersiz yer tahsis ederek ikilik oluşturan, ALTINSOY aynı zamanda şehirdeki güç dengelerini memnun etmek içinde MİLLİ EĞİTİM in pek çok sağlam masasını değiştirdiği için de eleştiri almıştı.

Kendi yolsuzluğunu ortaya çıkaranlara karşı ?satın aldığı idareciler yolu ile kumpas soruşturmaları? organize eden ALTINSOY´un FETÖ dosyalarının kapatılması içinde uğraş verdiği müfettiş raporlarına yansımıştı.

İstiklal Marşı hassasiyeti taşımayan idarecileri de özel koruma altına alan ALTINSOY´un bunca usulsüzlük ve TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMİN hakkını gasp etme girişimine rağmen,hala görevde kalması anlaşılamıyor.

Şimdi ise ADANALI STK´ların önemlilerinin ALTINSOY ile ilgili alan çalışması yaptıkları ve hazırlamaya başladıkları raporları MİLLİ EĞİTİM BAKANI Prof. Dr. Ziya SELÇUK´a sunacakları öğrenildi.



Anahtar Kelimeler: ADANA Dosya Hazırlıyor