ADAYDAN ELEŞTİRİ, VEKİLDEN SAVUNMA

ADAYDAN ELEŞTİRİ, VEKİLDEN SAVUNMA

Yerel seçimler sonrasında CHP’de yaşanan çekişme devam ediyor. Belediye Başkanı Adayı Gülümser HEPER’in, sosyal medya üzerinden Milletvekili Malik Ecder ÖZDEMİR’i hedef alan suçlamaları akabinde, Vekil Özdemir’in de karşılık verme

Yerel seçimler sonrasında CHP’de yaşanan çekişme devam ediyor. Belediye Başkanı Adayı Gülümser HEPER’in, sosyal medya üzerinden Milletvekili Malik Ecder  ÖZDEMİR’i hedef alan suçlamaları akabinde, Vekil Özdemir’in de karşılık vermesi ile tartışma değişik bir boyuta ulaştı.

 Sivas’ta, bir kadın aday göstererek seçmenlerin oyuna talip olan CHP, bunda başarı gösteremezken, seçim sonrasında yaşananları kendi içinde analiz etmeye devam ediyor. Özellikle başkan adayı Gülümser HEPER’in seçim sonu Sivas CHP Milletvekili Malik Ecder ÖZDEMİR’i suçlayan sosyal medya açıklamaları CHP’liler tarafından da dikkatle takip ediliyor.

Gülümser HEPER’in, vekilin kendisini desteklemediği kanısı ile başlattığı eleştiri yağmuruna cevap veren Milletvekili ÖZDEMİR ise böyle bir şeyin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Seçim sonu Sivaslı kadınları ve Sivas medyasını eleştiri bombardımanına tutan Prof. HEPER’in, bu eleştirileri Sivas Cumhuriyet Halk Partisi tarafından paylaşılmamış ve bu açıklamaların kendileri ile alakası olmadığı kamuoyuna deklare edilmişti.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine az bir zaman kala CHP’nin, Sivas’ta halkın önüne çıkacağı argümanların yine genel siyaset çerçevesinde olacağı tahmin edilirken, peşi sıra gelecek genel seçimlerde de, Cumhuriyet Halk Partisi’nin nasıl bir yol izleyeceği ise Sivaslılarca merak ediliyor.