Tarih: 09.11.2014 22:21

Adım Adım Üniversitede

Facebook Twitter Linked-in

Sivas Ak Parti Teşkilatı içinde uzun yıllardır var olan Semiha EKİNCİ’nin, Cumhuriyet Üniversitesine olan sevgisi dikkatlerden kaçmıyor. Fırsat buldukça Üniversite ile ilgili etkinliklerde yer alan EKİNCİ’nin son olarak Hafik İlçesinde öğrencilere ders verdiği bilgisi haber merkezimize ulaştı. EKİNCİ’nin ticari tecrübesinden Üniversitenin yararlanıp yararlanmadığı merak konusu.

 

Sivas siyasetinin iki renkli isminden biri olan Semiha EKİNCİ’nin vekillik danışmanlığı yanı sıra pek çok alanda etkin bir girişim içinde olduğu vurgulanıyor. Özellikle Sivas Cumhuriyet Üniversitesine olan sevgisi ile bilinen Ekinci’nin pek çok fırsatta Cumhuriyet Üniversitesinden eksik olmadığı vurgulanıyor.

Hafik İlçesinde öğrencilere “sigortacılık” konusun da ders verdiği haber merkezimize ulaşırken, bu ticari tecrübesinden özellikle Hüseyin YILMAZ ve Rektör KOCACIK’ın faydalanabileceği yorumları yapılıyor.

Üniversite CAFE’lerinin ticari geleceği ve kar oranları konusunda engin bir tecrübesi olabileceğini dile getiren pek çok Üniversite kaynağı, Ekinci’nin bu ticari ileri görüşlülüğünden mutlaka Üniversitenin istifade etmesi gerektiğini dile getiriyorlar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —