ADİSYONU Kim Ödeyecek?

ADİSYONU Kim Ödeyecek?

Türkiye çok ama çok ilginç bir halef selef mücadelesi yaşadı. Bir birine muhalif iken ardı ardına bir birini yolsuzluk ile suçlayan ÜRGÜP ve AYDIN´ın seçilmeleri akabinde bu konular ile ilgili tek bir cümle dahi etmemeleri hayret ile karşılandı. Sami AYDI

SPHM ÖZEL HABER

            Geçtiğimiz dönem yaşanan Belediye Başkanlığı seçimlerinin bazı sırları ihtiva ettiği herkes tarafından biliniyor. İkinci defa seçimi kazanmak için var gücü ile savaşan Doğan ÜRGÜP´ün, elinde bulunan ÖÖZBELSAN A.Ş´ye onca işçi yığımasına rağmen seçimi kaybettiği malum. Belediye Başkanı adayın olan SAMİ AYDIN´ın ise görevi devralı devralmaz ÖZBELSAN da fazlalıkları çıkaracağı ve yeni bir yapılanmaya gideceğini kamuoyuna deklare ettiği herkes tarafından yarıntıları ile biliniyor.

Seçim zamanı Doğan ÜRGÜP´ün özellikle KATI ATIK TESİSLERİ ve dışarıdan alınan krediler ile Belediyenin zarara uğratıldığı yönündeki rakamsal ifadelere rağmen, her ne hikmetse seçimi kaybeden ÜRGÜP ve ekibinin suskunluğa büründükleri ifade ediliyor.

Gerek Sami AYDIN gerekse Doğan ÜRGÜP´ün sanki karşılıklı susma yemini ettikleri iddialardan bir tanesi.

Belediye Başkanı olan SAMİ AYDIN, bir tek cümle dahi Doğan ÜRGÜP aleyhinde söz söylemezken, muhalefette olan Doğan ÜRGÜP ve BBP ekibinin de dişe dokunur bir eleştiride bulunmamaları önümüzdeki dönemin siyasi arenasında değişik yorumlara kapı aralamaya devam ediyor.

Halkın menfaatleri doğrultusunda kamu yararı gereken konularda kamuoyunu aydınlatmak için doğru olanın söylemesi iktiza ederken neden doğruların kapalı kapılar ardında söylendiği ve yüksek sesle söylenmediği ise merak ediliyor.



Anahtar Kelimeler: ADİSYONU Ödeyecek
Adem Sivaslı
27.09.2017 14:42:05
Her bir belediye başkan yardımcısının ve imar müdürünün 1 yapı denetim şirketi ve 1 emlakçısı varsa adisyon ortadadır. Rant kendileri yer,hesabı vatandaşa ödetirler

sefer yasefer
28.09.2017 10:08:20
SAMİ AYDININ KENDİ EVLERİNİN ETRAFINDA (AYDINKENT VİLLARI)BULUNAN KAMUYA AİT ALANI VİLLA ARSASINA KATIP BELEDİYE BÜTÇESİYLE ÇEVRE DÜZENLEMESİNİ YAPMASI BİR İNSANIN NE KADAR ... TEK BAŞINA YETERDE ARTAR BİLE. ŞEHİRDE NE KADAR RANT ALANI VARSA HEPSİNDE HİSSESİ VE ORTAKLIĞI VAR .