AHMET DEDE Artık Özgür OLSUN!

AHMET DEDE Artık Özgür OLSUN!

Kardeşi kardeşe kırdırmak için oluşturulan ve pek çok karanlık noktası olan SİVAS olaylarında hiçbir dahili olmayan masum insanlar zindanda ömür tüketiyor. Vicdan ve adaletin bu konuyu yeniden gündeme alması bekleniyor.

SPHM ÖZEL HABER

Bütün TÜRKİYE´de gündem olan AHMET DEDE´nin ızdırabı gözleri yeniden SİVAS TUTSAKLARINA çevirdi.  28 Şubat yargısı tarafından uydurma deliller ve uydurma şahitler ile zindana atılan pek çok SİVASLI adalet bekliyor.

Yeniden yargılanma için talepte bulunan mağdurların aileleri, bu olaylarla uzaktan yakından ilgisi alakası olmayan insanların zindanda çile çektiklerini dile getiriyorlar.

27 yıldır cezaevinde tutulan 86 yaşındaki AHMET TURAN KILIÇ´ın ise unutkanlık hastalığı yanı sıra pek çok hastalık ile zor günler geçirdiği vurgulanıyor.

Bu mazlumların affedilmesi gerektiği kamuoyunda yüksek sesle dile getirilirken, yetkililerin vatandaşın sesine kulak vermeleri gerektiği ifade ediliyor.

Bugün Kent Meydanında bir açıklama yapan "ÖZGÜR DER", Sİvas Tutsaklarının mağduruiyetine dikkat çekerek, bu mağduriyetin biran önce giderilmesini istedi.



Anahtar Kelimeler: AHMET DEDE Artık Özgür OLSUN