Ahmet Yesevi Ortaokulu'nda Bir İlk

Ahmet Yesevi Ortaokulu

Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi Topluma Hizmet Uygulamaları kapsamında Ahmet Turan Gazi Mahallesi Ahmet Yesevi Ortaokulu'nda Fen Sokağında Bilim Şenliği programı düzenlendi. Milli Eğitim Şube Müdürü Fehmi TUTKUN'un da iştirak ettiği program öğren

 

TOKİ Ahmet Yesevi Ortaokulu güzel bir etkinliğe imza attı. Fen sokağı açılışı büyük ilgi gördü. Etkinlik için okula gelen konukları Okul Müdürü Ahmet Turan KARAKOÇ ve okul öğretmenleri karşıladı.

Milli Eğitim Şube Müdürü Fehmi TUTKUN ve kalabalık bir heyet tarafında açılan Fen Sokağı okul tarihinde bir ilk olarak kayıtlara geçti.

Programda konuşan Yrd. Doç. Dr. Serkan Buldur ise Topluma Hizmet Uygulamaları kapsamında gerçekleşen program hakkında bilgi vererek, Bu projede Fen Bilimleri derslikleri yenilendi. Okul Öncesi Öğretmenliği ABD öğrencileriyle Anasınıfı'nı yeniledik ve materyal desteği sağladık. İşe birde akademik bir boyut katmak istedik ve bir bilim şenliği düzenledik. Ayrıca son olarak doğaya da bir katkımız olsun düşüncesi ile 60 çam fidanını doğayla kavuşturmaya karar verdik. Ben katkısı olan öğrencilere teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından materyal desteği alan ve yenilenen Anasınıfı ile görsellerle süslenen Fen Sokağı'nın açılışı gerçekleştirildi.

Öğrenciler tarafından yapılan Fen deneylerinin ardından okul bahçesinde fidan dikimi gerçekleştirildi.

 



EDA
15.05.2015 09:23:10
SİVAS TA EĞİTİM ADINA BÖYLE GÜZEL ÇALIŞMALARI GÖRMEK İNSANI MUTLU EDİYOR.