AİLE OKULU PROJESİ

AİLE OKULU PROJESİ

SİVAS Merkez Cumhuriyet Üniversitesi İlkokulu/Ortaokulu, şehrin eğitim felsefesine önemli katkılar sunmaya devam ediyor.Başarılı uygulamaları ile dikkat çeken okul, AİLE OKULU Projesi ile de dikkat çekti.

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS'ta eğitimde güzel farkındalık haberleri ardı ardına gelmeye devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığının bu yıl uygulamaya koyduğu Aile Okulu Projesi ilimizin güzide okullarından biri ve aynı zamanda pek çok konuda başarılı uygulamaları ile cazibe merkezi olan Cumhuriyet Üniversitesi Ilkokulu/Ortaokulu'nda devam ediyor.

Farklı zaman ve mekânlarda velilerine eğitim veren, yine aynı okulun başarılı öğretmenlerinden Bedia Çakır ve Cumhuriyet Üniversitesi İlkokulu Ortaokulu müdürü Şemsettin SUNGUR, farklı bir uygulamaya imza atarak Cumartesi günü (12.11.2022) ilimizin nezih mekanlarından olan Abdi Ağa Konağını eğitim alanı olarak seçtiler... Hafta sonu olmasına rağmen çok sayıda velinin katıldığı programda Aile Okulu Projesinin modüllerinden olan Ahlâki Gelişim konusu işlendi. Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi- Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü hocalarından Doç. Dr. Mehmet Kanak misafir konuşmacı olarak katılmış ve Ailede Mahremiyet Eğitimi konusunda bir sunum yapmıştır.

İl Milli Eğitim Müdürü Ergüven ASLAN'ın da kprograma katılarak, katılımcılara ve program sunucularını kutlayarak bu tür çalışmaların önemine vurgu yaptığı öğrenildi.



Anahtar Kelimeler: OKULU PROJESİ