Ak Parti de Sessiz Sedasız Anket

Ak Parti de Sessiz Sedasız Anket

Ak Parti´nin her 15 günde bir anket yaparak ?kimi milletvekili görmek istiyorsunuz?? sorusunu halka soracağı bilgisine ulaşıldı. Genel Merkezin yapacağı kamuoyu nabzını ölçer anketin, vekil sıralamasının belirlenmesinde ölçüt alınacağı belirtildi.

 

Koalisyon görüşmeleri, ne netice verirse versin Ak Parti´nin seçim için sahaya inmeye başladığı bilgisine ulaşıldı. Sivas Postası Gazetesinin Genel Merkez kaynaklı haber ağının ulaştığı bilgiler ise ilginç sonuçlar içermekte.

Geçtiğimiz dönem vekil sıralamasında halkın görüşü dışında bir sıralamaya belirleyerek hezimet yaşayan Ak Parti´nin, bu hatayı artık yapmamak için olası bir erken seçimde kamuoyu kaanati doğrultusunda hareket edeceği bilgisine ulaşıldı.

15 Gün aralıklarla yapılacak anketlere İl Merkezlerinin müdahil olmaması için gereken hassasiyetin de gösterileceği vurgulanmakta.

Bu bağlamda anket için Sivas´ın da masaya yatırılmasının önemli olduğunu belirten parti kaynakları, temayül dışı bir liste oluşturarak seçimi Sivas´ta da kaybeden Ak Partinin halk nezlinde kabul gören oy getirecek, adayları listeye koyacağı belirtildi.

TBMM Başkanı İsmet YILMAZ haricinde, diğer adayların halk tabanı bulunmazken, bunun da yapılan anketlerde apaçık ortaya çıkacağı ifade ediliyor.



Anahtar Kelimeler: Parti Sessiz Sedasız Anket
Yusuf Kul
6.08.2015 19:37:11
niyeymiş yoksa yaptıkları temayül göstermelikmiymiş?