Ak Parti İl Başkanını Arıyor!

Ak Parti İl Başkanını Arıyor!

SİVAS Ak Parti İl Başkanını belirleme yönünde, GENEL MERKEZ odaklı inceleme ve araştırmalar yapılırken, ANKARA bağlamlı edindiğimiz çok önemli bilgilerde, Hakan AKSU, Murat TORAMAN ve Musa EMMİOĞLU´nun isimleri ön plana çıktı.

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS´ta, 24 Haziran seçimlerinde 10 puanın üzerinde oy kaybına uğrayan AK PARTİ, genel anlamda bir yenilenme içerisine girerken, İL BAŞKANI için de düğmeye basıldı. Geniş istişareler ve incelemelerin hafta sonu şehrin gündemini belirlediği gözlemlenirken, GENEL MERKEZ denetimli mülakatta titizlikle yapıldı.

İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, İl Kadın ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulları, İl Genel Meclis Üyeleri, Merkez Belediye Meclis Üyelerinin 3´er tane isim yazarak sandığa attıkları öğrenildi.

Buna ilaveten Ak Partili İlçe Belediye Başkanları, Ana kademe İlçe Başkanları ve adaylarla da gelen komite yüz yüze konuşarak,fikir edindiler.

Eski İl Başkanları ve Eski Vekillerinde görüşünün alınması yanı sıra Belediye Başkanı Sami AYDIN´ın da görüşüne başvurulduğu öğrenildi.

Komitenin bazı STK´lardan da isim sorduğu ve Ak Parti İl Başkanının kim olursa şehirdeki kayıp oyları toparlayacağını sordukları öğrenildi.



Anahtar Kelimeler: Parti Başkanını Arıyor