Ak Parti SİVAS Listesi

Ak Parti SİVAS Listesi

AK PARTİ SİVAS listesi belli oldu. Bakan YILMAZ ve Habib SOLUK ilk başlarda yer alırken, özellikle Hilmi BİLGİN´in listede olmamasını, insanların bir birilerine telefon açarak müjdelemeleri şehrin gündemine oturdu.

SPHM ÖZEL HABER

AK PARTİ Sivas listesi belli oldu. Bakan YILMAZ ve Habib SOLUK´un liste başı olması zaten tahmin edilirken, Semiha EKİNCİ´yi listede görenler de şaşırmadılar. Uzun zamandır parti içinde yer alan EKİNCİ´de listede yer alırken, listede yer alanlar haricinde günün konusu HİLMİ BİLGİN´in listede olmaması oldu.

Listeyi öğrenen SİVASLILAR, bir birlerine telefonla ?HİLMİ BİLGİN LİSTEDE YOK ALLAH´a ŞÜKÜR? diye haber vermeleri günün gündemine oturdu.

Listenin 4.ve 5.sıra adaylarının ilçe ağırlıklı olması dikkati çekerken, diğer seçimlerde olduğu gibi bu seçimi de yine Bakan YILMAZ ve Habib SOLUK´un yönlendireceği biliniyor.

Listeye girmesi muhtemel insanlardan biri olarak değerlendirilen Ziya ŞAHİN´in listede yer almaması ?acaba ŞAHİN Belediyeye mi bırakıldı? yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Bir diğer konu ise Doğan ÜRGÜP´ün Sivas listesini zorladığı lakin listeye giremediği görüldü.



Anahtar Kelimeler: Parti SİVAS Listesi