Tarih: 31.05.2017 22:13

AK Parti Yenilenme Yolunda

Facebook Twitter Linked-in

 

SİVAS Ak Parti´nin bütün birimleri eleştirilerin odağında. Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´ın Partinin metal yorgunluğu içinde olduğunu dile getirmesi akabinde gözler yaşanacak olan değişime takıldı.

Ak Parti il ve Merkez ilçe ise ?emekliler? lokali olmakla eleştiriliyor. Belediye İmar Komisyonunda bulunan Merkez İlçe Başkanı Ahmet KUZU´ya yeni dönemde şans tanınmazken,KUZU partiye köyleştirmekle itham ediliyor. Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´ı zamanında kent meydanında ?eşekle protesto? ettiği gerekçesi ile Ak Partililer tarafından kabul görmeyen kuzunun AKP´liler denilen partiye sonradan monte olma isimler tarafından desteklendiği iddia ediliyor...

Ak Parti il Başkanı olan Ziya ŞAHİN ise partililer tarafından pasiflikle suçlanıyor. Hiçbir şart ve durumda risk alıp elini taşın altına koyma becerisi gösteremeyen ŞAHİN´in, şehrin sorunları konusunda yeterince deneyim sahibi olmaması da eleştiriliyor.

Şehrin herhangi bir sorununun Bakan YILMAZ´a iletilmeden burada çözülmesi gereği ortada iken ŞAHİN´in oluşturamadığı istişari durumun halkı ANKARA yollarına düşürdüğü gözlemleniyor.

Ak PARTİ içinde ?çıkarcı guruplara? müdahale edemeyen ŞAHİN, partiye AKP´liler denilen sonradan partiye dahil olma çıkarcıların gölgesine bırakmakla eleştiri alıyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN´ın metal yorgunu olunmamalı ve değişim gerekli açıklamasının en önemli muhatabının Sivas Ak Parti yöneticileri de olduğu biliniyor. Tamamen metal yorgunu içinde olan partinin, biran önce yenilenerek geleceğe yönelmesi gerektiği Ak Partililer tarafından dile getiriliyor.

Gerçek Ak Partililer ?halkı dolandıran, ihale peşinde koşan, Cumhurbaşkanı Erdoğan´ı zamanında kent meydanında eşekle protesto eden, pasif yöneticiler, rantiyeciler? gibi isim veya isimlerin biran önce partiden temizlenerek, Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´ın işaret ettiği arınmanın gerçekleşmesi gerektiğini dile getiriyorlar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —