Ak Parti´de Değişim

Ak Parti´de Değişim

TÜRKİYE, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, daha güzel bir yarına doğru yol alacak ve halkımız yeni hizmetler ile tanışacak.

Ak Parti Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde büyük bir değişime hazırlanıyor. Çok değerli,vefalı halkımız, 2018 başlarında yepyeni bir Ak Parti ile karşılaşacak.

Ak Parti 2002 yılındaki kuruluş felsefesine Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde yeniden kavuşacak.

İl Başkanları değişimi bir yana en önemli değişim Belediye Başkanlarında yaşanacak. Belediye Başkanlarından 30 civarında bir değişim Genel Merkez boyutunda konuşulmakta. 10´un üzerinde BÜYÜKŞEHİRE ilave olarak 15´in üzerinde de İl Belediye Başkanının değişeceği netleşme yolunda.

TÜRKİYE yenilenen bir Ak Parti ile kısa zamanda karşılaşacak.

Sayın Cumhurbaşkanımızın defaatle dile getirdiği METAL YORGUNLUĞU, 2018 başında tarih olacak.

Geçtiğimiz hafta ANKARA´da İç Anadolu Vekillerinden bir kaçı ile bir yemekte bir araya gelme fırsatı doğdu. Herkes değişim hakkında görüşlerini dile getirdi.

ANKARA´da yaygın kulis konuşmalarında en önemli bir diğer konu da BELEDİYE BAŞKANLARI´nın görevden alınmaları sonrasında bazı VEKİLLERİN de görevi bırakmalarının isteneceği yönünde.

Bu sözü bir adım daha ileriye götürmek gerekirse, BÜROKRATLARDA da değişim yaşanacak.

SİVAS bağlamında da Sayın Vali DAVUT GÜL hariç, diğer bürokratların eleneceği ve görevlerinden el çektirilecekleri yakın bir zamanda gerçekleşecek.

Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi ?yolsuzluğa bulaşmış, ucundan kıyısından yolsuzluk ile adı anılmış kimseye müsaade? edilmeyecek.

Çok kıymetli okurlar ANKARA değişim kulislerine odaklı. Belediye Başkanları değişecek, İl Başkanları değişecek, bazı Milletvekilleri değişecek ve Türkiye yeni bir heyecanı 2018 başında yaşayacak.

Belediye Başkanları´nın değişiminde bir kaç faktörün öne çıktığını görmekteyim. Referandumdan az veya yüksek oy alma tek başına bir ölçü olmayacak.

Yolsuzluklar, şikayetler, metal yorgunu olma,maddi variyetin anormal artışı, halkın memnuniyeti,halka yük olup olmama, parti felsefesini anlama, eş dost akrabaya iltimaslı davranma gibi çok fazla başlık BELEDİYE BAŞKANLARININ kaderini belirleyecek.

TÜRKİYE, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, daha güzel bir yarına doğru yol alacak ve halkımız yeni hizmetler ile tanışacak.

                                           Abdülhadi GÜLER



Anahtar Kelimeler: Parti Değişim