Ak Parti´de Değişim Başladı

Ak Parti´de Değişim Başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN,belediye başkanlarını hizmet konusunda uyardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şehirlere ve partimize yıkılan değil, şehirlerini ve partimizin yükünü omuzlayan belediye başkanları ile yolumuza devam edeceğiz" dedi.

 

Cumhurbaşkanı ERDOĞAN 998 gün aradan sonra yeniden Ak Parti´ye döndü. Uzun bir konuşma yapan ERDOĞAN,özellikle yenilenme ve diriliş işaretleri verdi. Zaman zaman Belediyeler ile ilgili kendisine şikayet gittiği herkesçe bilinirken, yine geçtiğimiz aylarda MİMARLAR toplantısında Belediye Başkanlarını eleştirerek ?Dikey ve Yatay Mimari? düşüncesini gündeme taşıyarak, yatay mimariye ağırlık verilmesi gerektiğini dile getirmişti.

Belediyelerin AK Parti için çok önemli olduğuna vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemizdeki bin 379 belediyen 879´u AK Parti kadroları tarafından yönetiliyor" diyerek belediye başkanlarını hizmet konusunda uyardı. Erdoğan, "Şehirlere ve partimize yıkılan değil, şehirlerini ve partimizin yükünü omuzlayan belediye başkanları ile yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Duyarlı AK PARTİLİLER özellikle Sivas Ak Parti teşkilatlarının ihaleci, çıkarcı, makam mevki peşinde koşan Ak Partili olmayan AKP´liler giderek arttığını ve kuruluş felsefesini özümsemediklerini dile getiriyorlar.

Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´ın yenilenme direktifi akabinde Sivas İl ve Merkez İlçede tepeden tırnağa bir değişim ve yenilenmenin artık elzem olduğu görüşlerini dile getiren Ak Partililer, partinin kuruluş felsefesine yeniden sıkı sıkıya sarılmanın zamanı geldiğini vurguluyorlar.



Anahtar Kelimeler: Parti Değişim Başladı
taner
22.05.2017 01:40:39
EL İNSAF SAMİ AYDIN TV YE ÇIKMIŞ HALA CİK CAK,,, ARKADAŞ 3 YIL GEÇMİŞ HALA CİK CAKLA OLURMU, TRAFİK SORUNU, HAL, SANAYİ, KALE , İSTİHDAM, OTOBUS YENİLEME ÖYLECE DURUYOR, YAZIK GÜNAH SİVASA, TAYYIP BEY E İMDAATTT DİYORUZ, BU SİVASA BİR EL ATSIN LUTFEN,,

Objektif
22.05.2017 11:18:50
Doğan Ürgüp gelsin kurtarsın sizi...

Gözlemci
23.05.2017 09:02:46
Müteahhit Sami AYDIN´ın uzaklaştırılmasıyla bu işe başlansa çok yerinde bir başlangıç olur. Sivas Sivas olalı böyle kaypaklık görmedi.