Ak Parti´de Kuzu Çatlağı

Ak Parti´de Kuzu Çatlağı

Türkiye Partisi´nde iken zamanın başbakanı ERDOĞAN´ı kent meydanında eşekle protesto ederek küçük düşüren Ahmet KUZU´nun neden kollandığı bilinmiyor. Erkeklere başörtüsü taktırarak konuyu komediye çevirip, başörtüsü ile dalga geçilmesini sağlayan KUZU´nun

 

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet KUZU, kendini ve merkez ilçeyi tartıştırmaya devam ediyor. Türkiye Partisi zamanında Ak Parti´yi şehirde rezil etme girişimi içinden kendini alamayan KUZU´nun özellikle zamanın Başbakanı Recep Tayyip ERDOĞAN´ın eşekle protesto etmesi unutulamıyor.

Buna ilaveten Türkiye Partisi mensubu erkeklere başörtüsü taktırarak, başörtüsünü komediye çevirmesi de eleştirilmişti.

Geçtiğimiz yıl, tam görevden alınacakken Teşkilat Başkanını da tehdit ettiği iddia ediliyor. Teşkilat Başkanına ?beni kimse görevden alamaz? diye meydan okuyan KUZU´nun, bu gücü kimden aldığı en çok merak edilen konuların başında geliyor.

Ak Parti felsefesini de benimsemeyen Ahmet KUZU´nun protokol bayramlaşmasında dahi kişiye göre tavır sergileyip duruma göre hareket etmesi eleştiriliyor.

Şehirdeki devlet işleyişine de müdahale etmekten geri durmayan Ahmet KUZU´nun kimlere referans olduğunun ise iyi araştırılması gerektiği dile getiriliyor.

Liyakatsiz pek çok insanın şehirdeki referanslarının ise kimler olduğunun iyi araştırılması durumunda gerçeğin ortaya çıkacağı yorumları yapılıyor.



Anahtar Kelimeler: Parti Kuzu Çatlağı