Tarih: 19.11.2016 06:05

Ak Parti´de Neler Oluyor?

Facebook Twitter Linked-in

 

Ak Parti, gerek Başkanlık, gerekse diğer seçim çalışmalarını alttan alta konuşurken, SİVAS bağlamında ise sıkıntılı bir sürecin yaşandığı kamuoyunda biliniyor. Özellikle Ziya ŞAHİN´in İl Başkanlığını tartışmaya açan ve derin kulislerde Ziya ŞAHİN´i pasiflikle suçlayan Merkez İlçe Teşkilatı´nın, asıl amacının kendi yerlerini korumak olduğu kulislerde en çok konuşulan konuların başında geliyor.

Zamanın Başbakanı Recep Tayyip ERDOĞAN´ı kent meydanında ?eşekle? protesto ederek Türkiye´de küçük düşürme uğraşını veren Ahmet KUZU´nun özellikle son dönemeçte Sami AYDIN ile de iyi ilişkiler kurarak safını kenetlediği iddia ediliyor.

Belediye Başkanı Sami AYDIN´ın Cumhurbaşkanını eşekle protesto eden birine destek vermesinin en anlama geldiği ise sorgulanıyor.

Merkez İlçe Başkanı ve yönetimi ise Ak Partililerce sıklıkla eleştirilirken, özellikle KUZU ve yönetimine, Hilmi BİLGİN ve Sami AYDIN´ın kesin bir destek çıkmalarının ardındaki yatan neden ise zamanla aralanmayı bekliyor.

Siyasi kulisler ise bunun asıl amacının Ziya ŞAHİN´i yıpratıp, dolayısıyla da ŞAHİN´i İl Başkanlığında yalnız bırakmayan Bakan YILMAZ´ın konumunu tartışmaya açmak olduğunu iddia ediliyorlar..

Ak Partili pek çok seçmen ise olası Başkanlık seçim yarışında Merkez İlçe Başkanı Ahmet KUZU´nun nasıl halktan oy isteyeceği merak ettiklerini dile getiriyorlar. ERDOĞAN´ı küçük düşürmek için zamanında elinden geleni yapan bu ismin istifa ederek partiye rahatlatmasının en doğru bir seçenek olduğunu belirten Ak Partili seçmen, Ak Parti de artık köklü değişiklikler yaşanmasın elzem olduğunu vurguluyorlar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —