Ak Partiye Puan Kaybettirdiler

Ak Partiye Puan Kaybettirdiler

24 Haziran seçimleri Ak Parti Genel Merkezi tarafından analiz ediliyor. Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´a halkın teveccühü artarak devam ederken, Ak Partiye ise halkın ihtar verdiği görüldü. SİVAS bağlamında da 10 puan civarında AK PARTİ oy kaybederken, bunun sorum

TÜRKİYE 24 Haziran seçimlerini analiz ederken, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN´a halkın sevgisi ise artarak devam ediyor. Ak Partinin, parti bazlı puan kayıpları ise başta Cumhurbaşkanı ERDOĞAN ve Ak Parti Genel Merkezi tarafından masaya yatırılıyor. Bunun nedenlerinin araştırılacağı ve gerek siyasi gerekse bürokratik olarak metal yorgununa girenlerin eleneceği belirtiliyor.

SİVAS bağlamında ise AK PARTİ´nin 10 puan kadar oy kaybettiği gözlemleniyor. Bunun nedenlerinden en önemlisinin ise beceriksiz bürokratlar ve yerel siyasiler olduğu ifade ediliyor.

Yerel siyasi isimlerin seçimlerde çalışmadıkları ve bazı bürokratlarla birlikte ?sosyal tesislerde yemekli çaylı kulis yapma? sığlığını aşamadıkları belirtiliyor.

Bazı bürokratların ise kendi işlerini iyi yapmak yerine Belediye Başkan yardımcıları ile fıkralık sohbetlere girdikleri ve bunu da gören halkın Ak Parti oylarını başka yerlere kaydırdıkları yorumları yapılıyor.

Ayrıca STK´ların Ak Partiye önemli oranda oy kaybettirdikleri belirtilirken, BELEDİYE ekibinden memnun olmayan halkın da Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´a oy verdikleri ve Ak Partiye vermedikleri ifade ediliyor...

Torpil, akrabaya kıyak, görevi kötüye kullanma, keyfi uygulama gibi yerelde görülen pek çok hususun Ak Partiye puan kaybettirdiği yorumları yapılıyor.

SİVASLILAR, yüz eskimesine giren siyasi, Stk  ve bürokratik isimlerin artık bir kenara çekilerek, şehrin gidişatını rahatlatmalarının en doğru olacağını vurguluyorlar.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN´ın şahsi çabası ve gayreti ile oy aldığı bilinirken, ?üç koyunu dahi güdemeyecek yerel siyasi isimlerin? oyları biz aldık imaları ise komik bulunuyor.

 



Anahtar Kelimeler: Partiye Puan Kaybettirdiler