Tarih: 13.06.2015 18:11

Ak Parti´yi Başarıya Taşıyamadılar

Facebook Twitter Linked-in

 

Ak Parti Sivas´ta öz eleştiri moduna geçti. Özellikle beceriksizlikleri tavan yapan SKM´de görev yapan bütün isimlerin ihraç edilmeden önce kendi istekleri ile parti üyeliklerinden istifa etmeleri gerektiği vurgulanıyor.

Partiyi seçime sükunet ve başarı ile taşıyamayıp, kafasına göre İl Teşkilatını şekillendiren Hilmi BİLGİN´in bu yenilgide büyük payı olduğu dile getiriliyor. Ülfet Hukuk Derneği ekibinden olan BİLGİN´in, zamanın Başbakanı Recep Tayyip ERDOĞAN´ı, kent meydanında eşekle protesto eden Ahmet KUZU´yu da ısrarla partiye taşıyarak oy kaybına neden olduğu seçmenlerce dile getiriliyor.

Belediye Başkanı Sami AYDIN´ın da yenilgide payı olduğu belirtiliyor. Görevi devraldığı günden bu yana kabuller ve davetlerde boy gösteren BAŞKAN´ın seçime asılmadığı dile getiriliyor.

İl Başkanı Ziya ŞAHİN´de eleştirilen bir diğer isim. Köklü isimleri partiden tasviye ettiği belirtilirken, yenilgide ŞAHİN´in büyük payı olduğu dillendiriliyor.

Ak Partinin ağır toplarından Ekrem ERDEM´in de Sivas yenilginin baş aktörlerinden olduğu belirtiliyor. Sivas´a yatırım değil de kulis ihraç eden ERDEM´in artık şehirden elini çekmesi bekleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —