Ak Parti´yi Başarıya Taşıyamadılar

Ak Parti´yi Başarıya Taşıyamadılar

Sivas Ak Parti yenilgisinin sebeplerini konuşuyor.Parti çalışmalarında aktif olmayan pek çok ismin, Ak Partinin yenilgisinde payları oldukları kamuoyunda dile getiriliyor. Ak Parti´nin seçim yenilgisinde payı olanların siyasi hayatlarının da son demlerini

 

Ak Parti Sivas´ta öz eleştiri moduna geçti. Özellikle beceriksizlikleri tavan yapan SKM´de görev yapan bütün isimlerin ihraç edilmeden önce kendi istekleri ile parti üyeliklerinden istifa etmeleri gerektiği vurgulanıyor.

Partiyi seçime sükunet ve başarı ile taşıyamayıp, kafasına göre İl Teşkilatını şekillendiren Hilmi BİLGİN´in bu yenilgide büyük payı olduğu dile getiriliyor. Ülfet Hukuk Derneği ekibinden olan BİLGİN´in, zamanın Başbakanı Recep Tayyip ERDOĞAN´ı, kent meydanında eşekle protesto eden Ahmet KUZU´yu da ısrarla partiye taşıyarak oy kaybına neden olduğu seçmenlerce dile getiriliyor.

Belediye Başkanı Sami AYDIN´ın da yenilgide payı olduğu belirtiliyor. Görevi devraldığı günden bu yana kabuller ve davetlerde boy gösteren BAŞKAN´ın seçime asılmadığı dile getiriliyor.

İl Başkanı Ziya ŞAHİN´de eleştirilen bir diğer isim. Köklü isimleri partiden tasviye ettiği belirtilirken, yenilgide ŞAHİN´in büyük payı olduğu dillendiriliyor.

Ak Partinin ağır toplarından Ekrem ERDEM´in de Sivas yenilginin baş aktörlerinden olduğu belirtiliyor. Sivas´a yatırım değil de kulis ihraç eden ERDEM´in artık şehirden elini çekmesi bekleniyor.



Anahtar Kelimeler:
MEHMET YILDIZ
15.06.2015 11:26:32
Ya bunların hepsi egolarını tatmin etmek için siyaset yapıyorlar bunların millete ve devlete hayrı olmaz Sadece güzel adam kayırma yaparlar memleketi düşünen yok zaten

Nejat DEMİR
16.06.2015 09:32:47
Allahım! Ancak sana kulluk eder ve yalnız senden yardım dileriz."...   özellikle toplumda oluşan  ekonomik adaletsizliğin bireyleri sürüklediği siyaset yolculuğunda maalesef birilerimiz kulluk ve yardım gerçeğinde Rabbini üzecek tavır ve davranışlar sergileyebiliyor ama ne için düşünmek akletmek lazım emaneti ehline vermek sahibini bulmak lazım özünde Allah rızası gerçeğinde insana sevgili olmak lazım. Mal da yalan mülk te yalan al birazda sen o yalan... Allah yardımcımız  olsun hesap var ve hesap günü çok çetin olacak ve hepimiz saf saf orada olacak. Rabbim hepimize hidayet ve rızasında kulluk nasip etsin.              

Nuri
17.06.2015 11:29:18
Bunlar kaybedenler kulubü değil kaybettirenelr kulubü, AKP biraz sorgularsa neden kaybettiğini görürü. Sivas a bakın 13 yılda Allah için layık olan bir tane il müdürü atanmadı, bakanımız dahil atadıkları danışmanlara bakın anlarsınız zaten en son çimento fabrikasından emekli işçi bakanlığa danışman oldu helal olsun bakan beyin niye kaybettikleri sorusunun cevabı burada