Ak Parti´yi Dibe Vurdururlar!

Ak Parti´yi Dibe Vurdururlar!

Türkiye seçime hazırlanırken, SİVAS kulisleri de hareketlendi. Bir zamanların ÜLFET HUKUK DERNEĞİ ekibi içinde olan ve bu derneğin kökleşmesini sağlayan en aktif isim olan BİLGİN´e şans tanınmazken, Belediyede yaptığı yanlı ve yanlış uygulamalarla tepki ç

SPHM ÖZEL HABER

Türkiye seçimlere odaklanmışken, SİVAS kulislerinde de heyecan doruğa çıktı. Ak Parti içinde ise kulisler kaynamaya başladı. Şehirde toplumsal bir tabanı olmamakla birlikte bir zamanlar ÜLFET HUKUK DERNEĞİ´nin kök salmasında aktif olup, ?kılıcının önü de arkası da kesip? nam salan Hilmi BİLGİN eleştirilerin odağında. Şehirde yüzde 1 lik bir kesim tarafından kabul görmemesine rağmen ANKARA bağlamlı ilişkiler nedeniyle listeye giren BİLGİN´in aday yapılması durumunda toplumsal bir büyük tepki olacağı ve oy kaybının had safhaya ulaşacağı belirtiliyor.

Aynı zamanda ?cami alanlarını konuta? çevirme başta olmak üzere, küçük ekip yapısı ile adeta bu dönem belediye hizmetlerini kaldırım taşları ile sabitleyen Sami AYDIN´ın da vekillik istediği lakin Belediyeyi zor yöneten bir ismin nasıl vekillik istediği ise sorgulanıyor.

Kimse Yok mu Derneği´nin afişlerini 17-25 Aralıktan sonra BELEDİYE LED ekranında yayınlayarak AK PARTİLİLERİN tepkisini çeken AYDIN´a ise şans tanınmıyor. Aydın ve ekibinden adeta yılan bıkan şehrin bir an önce bu isimlerle yollarını ayırma düşüncesinin kökleştiği vurgulanıyor.

İl Başkanı Ziya ŞAHİN´in ise sadece ama sadece Bakan İsmet YILMAZ´ın desteği ile İle İl Başkanı olduğu, bunun haricinde bir dirayet göstererek şehirde iradesini ortaya koyamadığı gerekçesi ile eleştiri alıyor.Pasif ve dirençsiz bir yönetim sergileyen ŞAHİN´in, kendisini indirmeye çalışan ekip ile zamanla birlikte olarak ortak hareket edip, siyasi mukavemet göstermemesi ise Ak Parti seçmeni tarafından yoğun eleştiriler alıyor.

Şaibesi olmayan, yeni ve temiz isimlerin sahneye çıkması durumunda seçimde Ak Parti´nin şansının olacağı aksi takdirde Sami AYDIN, Selim Dursun, Ziya ŞAHİN ve Hilmi BİLGİN ile tarihi bir yenilginin kaçınılmaz olacağı yorumları yapılıyor.



Anahtar Kelimeler: Parti Dibe Vurdururlar
sinan korkmaz
19.04.2018 14:33:34
bu isimler sivasa hiç yakışıyomu bir svaslı olrak benim kanaatım allah bizim belamızı vermiş

sinan korkmaz
19.04.2018 14:40:16
sami bey hilmi bey ölüm var ölüm kendinize çeki düzen verin

danışman
20.04.2018 02:21:45
ziya abimiz hiç bir kesimin işini yapmadı maalesef ne içinden çıktığı milli görüşe yaradı ne partisine ne reisçilere,sivaslı memurlara hiç yaramadı başka memleketli ne kadar adam varsa hepsi sivasta yöneticidir,sivasın öz evlatlarını ya sendikacı yada hilmici diye bi yerlere getirmedi maalesef yazık oldu sivasımıza, yazık çook yazık.

şükrü egegil
20.04.2018 10:45:45
sami bey ufak bir eleştiri karşısında kişisel sosyal medya hesaplarından engellediği gibi sivaslının sayfası olan belediyenin facebook sayfasından da engelledi.şimdi yarın kapıma gelip oy isteyecek yüzü varmı .Pofpoflanmaya alışık beyler eleştiriye tahammül edemiyor.O vakit siyasette ne işin var sana oy falan yok başka kapıya diyeceğimiz günler geldi

sinan korkmaz
26.04.2018 15:45:50
şükrü egegil bey aynen benide engelledi sami beyi hiç eleştirmeyeceğiz demekkı hep he sensin diyeceğz sen bulunmaz hint kumaşısın diyeceğiz dünyada eşin benzerin yok diyeceğiz

Nejat DEMİR
27.04.2018 00:00:33
Cumhurbaşkanım Erdoğan Vekilime ise AKPARTİMİN listesine bakıp karar vereceğim listede işte Sivas bu Sivası ancak bunlar temsil eder diyebiliyorsam bu benim Sivasımın vekilidir diyerek oyumu vereceğim Başta Sayın Cumhurbaşkanım çok değerli Genel Başkanım olmak üzere Siyaseti kendine göre değil Millete göre Sivas için Sivaslıya göre düşünenlere açık ve net yüksek sesle duyuruyorum.

Murat kuzu
1.05.2018 15:40:31
Sizi engellemiş beni hem engelledi hemde evime 4 tane zabıta gönderip metreyle santim santim ölçdürdü terasta dahil. Ben küfür etmedim iftira atmadım sadece eleştiri babında yorum yaptım