Ak Parti 4 Arayışta

Ak Parti 4 Arayışta

Sivas Ak Parti teşkilatı olası bir erken seçimi konuşuyor. Sivas´ta bir vekil kaybeden partinin, bu kaybının nedeninin tepeden inme yanlış liste olduğu belirtiliyor.Olası bir erken seçimde İsmet YILMAZ dışındaki diğer isimlerin listeye giremeyecekleri, eğ

 

Sivas Ak Parti kulisleri olası bir erken seçimi konuşuyor. Sivas´ta bir vekil kaybeden partinin, bu kaybının nedeninin tepeden inme yanlış liste olduğu belirtiliyor.Olası bir erken seçimde İsmet YILMAZ dışındaki diğer isimlerin listeye giremeyecekleri, eğer ki girmeleri durumunda Ak Parti´nin Sivas´ta vekil sayısının 2´ye düşeceği dile getiriliyor.

Seçimlerde büyük kayıp yaşayan Sivas Ak Parti´de sular bir türlü durulmuyor. Seçim yenilgisini yanlış listeye bağlayan pe çok partili, olası bir erken seçim durumunda aynı liste ile seçime girildiği taktirde vekil sayısının 2 ye düşeceğini vurguluyorlar.

 Osman KILIÇ, Ömer KULAKSIZ, Orhan TAŞ, Hamza YERLİKAYA, Selami UZUN, Nursuna MEMECAN,Hilmi BİLGİN başta olmak üzere pek çok Sivaslı siyasinin geçtiğimiz dönemlerde iyi performans sergileyemedikleri belirtilirken, özellikle bu dönem olası bir erken seçimde ismi şaibeye bulaşmamış yeni yüzlerden bir listenin oluşturulacağı gelen bilgiler arasında.

Sivas seçim mağlubiyetinin asıl sorumlularından birinin ise Hilmi BİLGİN olduğu belirtiliyor. Başbakanı meydanda "eşekle" protesto eden Ahmet KUZU´yu Bilgin´in partiye getirdiğini dile getiren parti kaynakları, BİLGİN´in seçim kaybında önemli bir etken olduğunu belirtiyorlar.

70´in üzerinde aday adayı olmasına rağmen, bunların yerine tepeden inme bir listenin hazırlanmasının da halkın hoşuna gitmediği ifade ediliyor. Olası bir erken seçimde İsmet YILMAZ hariç diğer isimlerin değiştirilmesinin gerekli olduğu vurgulanıyor. Aynı liste ile yapılacak bir seçim sonrasında Sivas Ak Parti´nin ancak ve ancak 2 vekil çıkaracağı belirtiliyor.



Anahtar Kelimeler: Pazartesi Sivas Postasında
tolga
8.07.2015 16:03:09
habere aynen katılıyorum hatta vekil sayısı bire düşer, belediye başkanının kaybettirdiği oylarda unutulmamalı,birbuçuk yıl geçti hala tık yok, hatta daha dün haberlerde gördüm vatandaşla mahkemelik, vatandaşı avukatların önüne atmış, tazminat ödetmiş, böyle başkanlık olabilirmi,

Nejat DEMİR
9.07.2015 00:33:43
Akpartinin beş vekil çıkaracak birikimi ve potansiyeli mevcut tek şartı yerele inançla ve yürekle sarılsın ve inansın kararlarına değer yüklesin kıymet versin Sivasın inanacağı şahsiyetlerle yola çıksın gerisini merak etmesin.

yıldız
9.07.2015 12:51:39
Hilmi bilgin olursa gene oyumuzu vermeyiz halktan biri olarak ama Ak Partiyide çook severim inş. erken seçim olursa yanlış adayları koymazlar

Elif
9.07.2015 12:55:34
Ak Parti inş. yerelde de genelde de kazanacak halk tan biri olarak çook memnunuz ve seninleyiz Ak Parti oyumuzla duamızla ama lütfen millet vekili adaylarını özenle belirleyiniz.

EMRE
10.07.2015 10:55:15
Habip Soluk gibi bir adayı bulmuşsunuz başınızın üstünde taşıyacağınıza aday bile yapmıyorsunuz. Bakalım sizin seçtiğiniz adaylar Sivas a ne yapacaklar. Bu aday profili ile Sivas ta 3 milletvekili bile fazla AKpartiye. Doğru adaylar seçilmeden başarı mümkün değil. Bu seçimin tek sonucu bu.