Aklın ve Bilimin Yolu Bir

Aklın ve Bilimin Yolu Bir

Sıradışı bakışı, analitik düşüncesi, teknik birikimi ile SİVAS için bir şans olan Mehmet Habip SOLUK, HIZLI TREN konusunda son noktayı koydu. Şehirde son günlerin en popüler ismi olan SOLUK´un, HIZLI TRENİN eski güzergaha gelip, mevcut GAR´ın kullanılacağ

SPHM ÖZEL HABER

Türkiye ve Sivas, HIZLI TREN ve Duble Yolları Başbakan Binali YILDIRIM ve Mehmet Habip SOLUK ile duyarken, SOLUK´un müsteşarlığından itibaren SİVAS´ı baştan başa duble yollar ile donatması milletin hafızasında yerini korumaya devam ediyor.

Aynı zamanda HIZLI TREN konusunda TÜRKİYE´de yetkin bir teknik isim olan SOLUK´un önemli çabası ile HIZLI TREN çalışmalarında SİVAS´ın da önde olması yanı sura son demde GÜZERGAH´ın yeniden merkeze gelmesindeki en etkin isimlerden biri olan Mehmet Habip SOLUK, Sivas´ta en popüler isim olarak birkaç gündür konuşulmaya devam ediyor.

Sivas Milletvekili Habip SOLUK´un ?aklın yolu birdir? felsefi yaklaşımını ele alarak TREN GARI VE İSTASYONUN´un eski yere gelmesinin perde arkası kahramanlarından olduğu herkesçe biliniyor.

SİVASLILAR, YHT´nin eski yerine gelmesi sonrasında, SOLUK´un mevcut GARI da teknik olarak analiz ederek çeşitli donatılar ortaya koyup, TÜRKİYE´nin en güzide HIZLI TREN İSTASYONUNU oluşturması bekleniyor.



Anahtar Kelimeler: Aklın Bilimin Yolu
taner
19.01.2018 01:23:24
NİHAYET BİR VEKİL HALKA GÖRE BİŞEY YAPABİLDİ, ESKİ SSK HASTANESİ İÇİNDE DEVREYE GİRMESİNİ BEKLİYORUZ, HASTANE OLAYI ÇOK ÖNEMLİ YENİ NUMUNE HASTANESİ BALIK İSTİFİNE DÖNMUŞ YAZIK BU ŞEHRE,,

necdet
19.01.2018 10:06:42
Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.Terminal binası için mevcut alan yetmezse bile eski stadyumun yeri bile kullanılabilir.

demir
19.01.2018 13:28:24
Yeni Numune Hastanesinin birçok sıkıntısı bulunmaktadır. Hastane kalabalık. Sanki 90´lı yıllara dönülmüş gibi bir tablo var. 2. bir hastanenin yapılması gerekir. Bu hastane askeri hastanenin olduğu bölge olabileceği gibi, eski numune hastanesinin olduğu bölge ya da Fatih Mahallesi de olabilir. Eski SSK hastanesinin yerinde kalması da önemli. Bu konuyada büyüklerin bir el atması gerekir.

doğan doğan
19.01.2018 23:46:34
Ankara Sivas uçak seferlerinin de tekrar başlaması temennisiyle TEŞEKKÜRLER

Yusuf Kul
20.01.2018 09:47:23
bu çalışmanın tekrar başlaması için cb´nin sivasa gelmesi mi gerekiyordu? olayda ihmali olanların kulağını çekmesi mi gerekiyordu?

bora58
20.01.2018 14:17:26
sami aydının değiştirdiği güzergahta heryeri parsellediği biliniyordu. desene sami aydın hapı yuttu

Bora 58 denen arkadaş
22.01.2018 06:01:04
Kardeşim cidden bilmediğim için soruyorum.Sami aydın nereyi parsellemiş.hızlı trenin geçtiği bölgede ne gibi bir rant olabilir.geçen gün bir ortamda hasbelkader beraber bulunduk.ispatlamayan ş....dir dedi.sanırsam bunu sana dedi.ispatlasanda bizde öğrensek.yok ispatlayamazsan iftira çok büyük günah...