Aklın Yolu Birdir

Aklın Yolu Birdir

Seçim sonuçları bir koalisyon hükümetine işaret ederken, Sivaslı?nın gözü ise Ak Parti ile MHP ittifakına çevrildi. İki merkez sağ partinin anlaşma olasılığını çok yüksek gören Sivas kamuoyu, bu fırsatın tepilmemesi gereğini dile getiriyor.

 

Türkiye seçim sonuçlarına kilitlendi. Sivas?ta da seçim sonuçları analiz edilmeye devam diyor. İki merkez sağ partinin koalisyon yapmaları gereğini dile getiren pek çok Sivaslı, en doğru olanın MHP ve Ak Parti ittifakının olduğunu dile getiriyorlar.

CHP, MHP ve HDP koalisyonunun ülkeyi zarara uğratacağı ve önlenemez erozyonlara neden olabileceği dile getirilirken, tabanı bir birine yakın iki partinin ittifak etmesi gereği belirtiliyor.

MHP için çözüm sürecinin kırmızı çizgisi olduğu bilinirken, HDP?nin Meclise girmesi ile çözüm sürecinin kendiliğinden devam edeceği ifade ediliyor.Seçim sürecinde MHP ile Ak Parti gerginliği yaşandığı halde seçim sonrası bunun bir kenara itilierek, koalisyon için harekete geçilmesi Sivaslılar?ın en büyük isteği olarak kamuoyunda dillendiriliyor.



Anahtar Kelimeler: Aklın Yolu Birdir