Tarih: 18.06.2014 10:35

AKPARTİ DANIŞMA MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Sivas İl Başkanlığı haziran ayı danışma meclis toplantısı Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi`nde gerçekleştirildi. Danışma meclisine, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, AK Parti Sivas Milletvekilleri Ali Turan ve Hilmi Bilgin, Sivas Koordinatörü Mustafa Hamarat, İl Başkanı Ziya Şahin’nin yanı sıra belediye başkanları, ilçe başkanları, Sivas belediye başkan yardımcıları, eski il ve ilçe başkanları, belediye ve il genel meclis üyeleri, birim yöneticileri ile partililer katıldı.

-İl Başkanı Ziya Şahin: Teşkilatlar olarak çalışmaları artırdık-

Danışma meclisinin açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Şahin, cumhurbaşkanlığı seçimlerine kısa bir süre kaldığını belirterek teşkilatlar olarak çalışmalarını daha da artırarak çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Şahin, Türkiye için cumhurbaşkanlığı seçimlerinin çok önemli olduğunu belirterek Türkiye`de ve çevre ülkelerde yaşanan olaylardan dolayı teşkilatlar olarak seçimlere çok önem vereceklerini kaydetti.

-Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın: Önümüzdeki Seçimler Ülkemiz İçin Son Derece Önemli-

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ise AK Parti`nin ülkeyi güçlendirdiği ve güçlendirmeye de devam edeceğini söyledi.

Teşkilatçılığın siyasetin kılcal damarları olduğunu ifade eden Aydın, "Teşkilatlarımız diri olursa, kendi içerisinde birlik ve beraberlik içerisinde olursa emin olun Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lidere sahip olan partinin tökezlemesi, düşmesi mümkün olmaz" diye konuştu.

Aydın, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sadece AK Parti`nin bir seçimi olarak görülmemesi gerektiğini de belirterek, "12 yıldır bu ülkede gelişmenin, yakalanan kalkınma trendinin, istikrarın devamı için, çocuklarımız ve gelecek nesillerimiz için bu seçimin ne kadar önemli olduğunu hepimizin iyi idrak etmesi gerekiyor. Türkiye şuanda hedef olan ülke konumunda. Bizim en ufak bir tökezlememiz sadece ülkemizin değil bize güvenen bütün İslam aleminin de kaybı olacaktır. Bu bakımdan üzerimizde çok değişik oyunlar oynanıyor. Bunu hep birlikte görüyoruz, izliyoruz. Bu ülkeyi ormana benzetecek olursak orman içerisinde değişik ağaç türleri olabilir. Hiç kimse sadece bir ağaç türünü yakmayacaktır. O ormanda bulunan bütün ağaçlar yakılacaktır. Ama yandıktan sonra bunu anlamanın bir kıymeti olmayacaktır. Bu bakımdan önümüzdeki seçimler hepimiz için, ülkemiz için son derece önemli" dedi.

Aydın, Sivas halkına güvendiğini ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yerel seçimlerden daha fazla başarı göstereceklerine inandığını da sözlerine ekledi.

-AK Parti Ordu Milletvekili ve Sivas Koordinatörü Mustafa Hamarat: Sivas Ruhu, Tarihi, Şuuru Olan Bir Kent-

Sivas Koordinatör Milletvekili Mustafa Hamarat ise Sivas Koordinatör Milletvekili olarak göreve yeni başladığını belirterek Sivas`ta olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Sivas`tan övgü dolu sözlerle bahseden Hamarat, "Sivas ruhu, tarihi, şuuru olan bir kent. İlk defa bu kadar teferruatlı baktım. Türkiye`de tahsil gören herkesin Sivas ile ilgili bir şeyler bilmesi mümkün. İnsanı büyüleyen bir kent meydanımız var. Belki her gün yaşadığınız için farkında olamayabilirsiniz ama çok şanslısınız Sivaslılar olarak" dedi.

Sivas`ın yerel seçimlerde oyunu en çok arttıran il olduğunu söyleyen Hamarat, "Bu çok güzel moral ve motivasyon. İnşallah en güzel şekilde hizmete dönüşür el birliği ve gönül birliği ile. Hep birlikte Sivas ilimize nasıl hizmet ederiz kafa yoracağız" diye konuştu.

Danışma meclisi daha sonra basına kapalı olarak devam etti. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —