Akşam Olsa da Yatsak!

Akşam Olsa da Yatsak!

İkinci Başkanlık döneminde de beklenenin aksini iyi bir kadro kuramayan Başkan AYDIN, şehrin en zayıf halkalarından olan Ahmet ÖZAYDIN, Abdürrahim CEYHAN,Hasan KARAMAN ve Şaban KAYA ile belediyeyi yönetmeye çalışıyor.

 

Belediye Başkanı Sami AYDIN kamuoyunda sıklıkla eleştirilmeye devam ediyor. Seçim zamanı yaldızlı vaatlerde bulunan AYDIN, bu vaatlerini yerine getirmemekle suçlanıyor.

İyi bir ekip kuramayarak baştan kaybeden AYDIN´ın, profili düşük isimleri Başkan Yardımcısı yaparak tek söz hâkimi düşüncesini ikame ettiği yorumları yapılıyor.

Sivas Belediyesi´nde adeta çalışmama üzerine bir düzen benimsendiği ve bu düzeni de en iyi Abdürrahim CEYHAN´ın temsil ettiği belirtiliyor.

Elini sıcak sudan soğuk suya vurmaması ile bilinen Başkan Yardımcısı CEYHAN´ın Sivas mantığı ile ?akşam olsa da yatsak? düşüncesini en iyi yansıtan isim olduğu iddia ediliyor.

Başkan Yardımcısı CEYHAN´ın özellikle İmardan sorumlu işlere bakmaktan da hoşlandığı Belediyede dile getiriliyor.

Ücretsiz komisyonlarda gözükmeyen CEYHAN´ın,genellikle ücretli komisyonlarda olmaya özen gösterdiği belirtiliyor.

Gerek genel Belediye hizmetleri gerekse özelde kendi iş alanı ile ilgili zerrece özgün bir fikir üretip Şehrin değerler silsilesine katma çabasını gösteremeyen CEYHAN´ı, Başkan AYDIN´ın neden hala başkan yardımcısı olarak tuttuğu ise sorgulanıyor.



Anahtar Kelimeler: Akşam Olsa Yatsak