ALLAHIM, AKLIMIZA MUKAYYET OL!

ALLAHIM, AKLIMIZA MUKAYYET OL!

ŞEHİRDE aş ve iş bulmak neredeyse imkansız hale gelmişken, BELEDİYENİN istihdam yönünde kaynakları kullanması gerekirken var olan "ŞEHİTLER ANITINI" yenilemeye gitmek istemesi bir akıl tutulması olarak görülüyor.

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS yeni bir boş konunun gündeminde yok oluyor. JANDARMA BİNASI arkasındaki "ŞEHİTLER ANITININ" değiştirilerek yerine 3 değişik anıttan birinin yapılmak istenmesi sert bir şekilde eleştiriliyor.

Kamuoyu nabzından habersiz BELEDİYENİN, insanlara aş ve iş bulma noktasında istihdam düşüncesi için çaba harcaması gerekirken, var olan ve şehrin son 20 yıllık hafızasında yeri olan ŞEHİTLER ANITININ değiştirilmek istenmesi eleştiriliyor.

SİVASLILAR, "mevcut anıtın çok güzel olduğunu, yapılması gerekenin ise temiz ve düzenli tutularak bu anıtın korunmasının en doğru olduğunu" dile getiriyorlar.

 



Anahtar Kelimeler: ALLAHIM AKLIMIZA MUKAYYET !
Mehmet TEKİN
29.08.2021 13:55:10
Oğlum üniversite mezunu 4 yıldır işisiz bunalımda dışarı çıkamıyor ben emekli bir devlet memuruyum geçinemiyorum ek bir iş arıyorum bulamıyorum ne yapacağımı şaşırdım büyüklerimiz halen fuzuli işler peşinde Allah yardımcımız olsun