Alt Yapı Yok, Halk Perişan!

Alt Yapı Yok, Halk Perişan!

Belediye seçimleri esnasında yüzlerce seçmenin gözlerinin içine baka baka Ahmet Turan Gazi Mahallesinde var olan alt yapı sorununu çözeceğine söz veren Başkan AYDIN, aradan 2 yıl geçmesine rağmen sorunun çözümü için zerrece bir adım atmadı.

 

Yeni kurulan Ahmet Turan Gazi Mahallesi içerisinde bulunan ?Buyruk Siteleri ve Alperen İnşaat Konutları?yapıldıkları günden bu yana alt yapı sorunlarından bir türlü kurtulamıyor. Tıkanan alt yapı için SİBESKİ´ye başvuran vatandaşlar buradan da bitirici sonuçlar alamadıklarını dile getiriyorlar.

Yağmur gider hattı bulunmadığı gibi, bu çağda yıl 2016 da kanalizasyon sorunun ?foseptik çukuru? ile giderilmeye çalışılması hayret ve ibretle izleniyor.

Seçim çalışmaları sırasında Alperen konutlarındaki zemin bir katta halka seslenen AYDIN´ın burasını cazibe merkezi yapacağına ve alt yapı sorunlarının giderileceğine dair söz vermesine rağmen hala sözünü tutmaması eleştiriliyor.

Buralardan tulum oy çıkaran AYDIN´a vatandaşlar ?Sami AYDIN bizi kandırdı? diye tepki göstermekteler.

Yaşam alanlarındaki sorunları söz verdiği halde çözmeyen Başkan AYDIN´ı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN´a yazacakları mektuplar ile şikayet edeceklerini belirten mahalle sakinleri, ?İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın ?felsefesini Başkan AYDIN´ın dinlemediğini dile getiriyorlar.



Anahtar Kelimeler: Yapı Halk Perişan
selim inan
9.10.2016 23:51:01
Daha önemli işleri varken foseptikle, kanalizasyonla mı uğraşacak. Kardeşler mahallesinin şehrin cazibe merkezi olarak yıldızlaşması ve daha çok prim yapması gerekiyor şu sıra. Zira orda yükselen konutlar var ve bu konutlar en yüksek fiyattan satılabilmeli diye düşünenler var ama öyle değil, sırf Allah rızası için uğraşıyor :) Ha bu arada nüfus müdürlüğü binası ve lojmanlar yıkılalı epeyce oldu, peki niye burada herhangi bir şey yapılmıyor??? Zira kardeşler mahallesi cazibesini başka bir yere kaptırmamalı. Önce kardeşlerdeki konutların satışı bitsin sonra burada düzenleme yapılır tabiki. Ne sahipsiz bir ilimiz var maalesef. Adam atını oynatıyor, bir Allah kuluda sen ne yapıyorsun diye sormuyor. Kayyum atansa yeridir. Şehir elden gidiyor.

HASAN TOPRAK
10.10.2016 17:20:03
sizden araştırmacı gazeteciliğinizi konuşturarak şu sivaslisesi kavşağına yapılan havuzun maliyetini öğrenerek kamu oyuna duyurmanızı rica ediyorum birde oradaki esnafların görüşünü alırsanız sivasın yılmaz ve haklının sesi olarak bunu sizden başkası yapamaz saygılarımla sesi olarak

sivaslı
12.10.2016 00:37:00
Hasan beyin söylediği konuya bir eklemede benden . Sivas Lisesi Kavşağına yapılan havuz ile ilgili il trafik müdürlüğünün görüşü alındı mı? Kavşağa girildiğinde karşı yol ve yan yollar görünmüyor. Mesela araç ile Ticaret Lisesi mevkinden gelin. Karşı yol ve araçlar havuz yüzünden görüş mesafesi dışında kalıyor. Bilmediğimden soruyorum bu tehlikeli değil mi yoksa sıkıntı yok mu? Birde Selçuk ortaokulu ile Ulu Cami arasındaki yolda çiçek boyları ne kadar uzamış. Tamam çok güzel de araç içerisinde yine yol görüşünü engelliyor. çiçeklerin belli bir seviyede olması gerekmez mi? Araç içerinde sürücü yan yolu ve karşı çapraz yolu göremiyor. konu açılmışken yazayım dedim.

Nurettin Çatalçam
13.10.2016 01:07:26
Sivasda neden bilinmez herşey hep başka bahara kalır.Başka baharda bir başka bahara kalır.yanliş anlaşılmasın bence nedeni elit tabaka olarak geçinenlerin vizyonsuzoluşlarıve çok fazla et tüketiminden yemek sofralarında fazla yemek yemelei ve midelerin beyne hükmetmesi gibi nedenlerden kaynaklandığını düşünüyorum .ondandolayıda sorunlar yumağı bir türlü bitmez fosseptikte olr kuyuda.Ancak çözüm yarayı sıkıntıyı içinde hissetmez ise lakırtıdan başka birşey olmaz.