ALTINSOY, Görevden Alındı!

ALTINSOY, Görevden Alındı!

SİVAS´ta görev yaptığı 3 yıllık süre zarfında eğitim öğretimle değil skandallar ile gündemde olan Mustafa ALTINSOY, ADANA´ya gönderilmişti. ALTINSOY, buradan da alınıp merkeze çekildi.

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS´ta görev yaptığı 3 yıllık dönemde eğitim öğretim ile ilgili herhangi bir gayret ve başarı göstermek yerine, eğitim öğretimin kalitesinin artırılmasına yönelik çalışan insanlarla uğraşan ALTINSOY, kamu vicdanını yaralayan pek çok olumsuzluk ile de anılıyordu.

Şehirde eğitim anlamlı neredeyse 3 yıldır bir FETRET DÖNEMİ YAŞANIRKEN, ALTINSOY´un görevden alınması sonrasında yeni bir sayfanın açılması bekleniyor.

Göreve gelir gelmez LOJMANINA eşya aldırması gündeme gelmiş iken,bu tartışma epey devam ederek şehrin gündemine oturmuştu.

Kendisinin yaptığı olumsuzluklara karşı gelen vatanperver MİLLİ EĞİTİM MÜDÜR YARDIMCILARI hakkında hasmane tutum sergileyen ALTINSOY´un özellikle FETÖ ile etkin mücadele veren Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet SEVİM´in önce görev alanını değiştirdiği sonra da görevlendirmesini iptal ettirerek, eğitim araştırmacısı yaptığı biliniyor.

Bir başka çarpıcı ispatlanmış iddia ise bu da pes dedirtecek cinsten.

Kendi usulsüzlük ve yolsuzluklarının açığa çıkmaması için geçen yıl EYLÜL başında, İSTİKLAL MARŞI hassasiyeti olmayan bir okul Müdürünü çağırıp ?TÜRK EĞİTİM SEN´e üye bir öğretmene paralı kurs ayarla onu SATIN al FALANCA eğitimciyi şikayet ettir. Evrakı ben işleme hemen koyarım? diye talimat verip düzmece KUMPAS soruşturması ayarladığı da şahitlerin beyanı ile dile getiriliyor.

Ayrıca İSTIKLAL MARŞI hassasiyeti olmayanları da özel kolladığı biliniyor.

Vali Davut GÜL´ün eğitim gayretini de berelemek için elinden geleni yapan ALTINSOY´un,Vali GÜL´ün ziyaret ettiği OKULların MÜDÜRLERİNİ hemen peşi sıra telefonla arayarak ? VALİ geldi NE oldu boş verin, TEOG sınav sonuçlarını yüksek söyleyin,SİZİ GÖREVDEN ALDIRMAM? diye telkinde bulunup GÜL´ün dolayısıyla da DEVLETİN otoritesini sarsmak için uğraş verdiği eğitimciler tarafından teyit ediliyor.

Geçtiğimiz yaz, Vali GÜL´ün takip ettiği OKUL MÜDÜRÜ mülakatına giren bazı olumsuz isimler ile ilgili ?BİLGİ NOTLARINI? ise Vali GÜL´den sakladığı ve böylelikle ilerde yaşanacak olumsuzluklara GÜL´ü de dahil etme oyununu oynadığı eğitimciler tarafından dile getiriliyor.

Eğitim öğretim anlamlı bir gayreti olmadığı halde şehirdeki STK´ları da eline dolayarak onların her birine adeta "mavi boncuk" dağıtıp koltuğunu korumaya çalışması ise hayretle takip ediliyordu.

Sınavlara katılmadığı halde sınav parası alması ise Bakanlık müfettişleri tarafından tespit edilerek ?suçu sübuta erdi? diye kayıtlara girmesi ise bardağı taşıran son damla olup görevden alınmasına neden oldu.



Anahtar Kelimeler: ALTINSOY Görevden Alındı