AMAN HA!

AMAN HA!

Bugun yayınlanan resmi gazetede TÜDEMSAŞ Ankara merkeze bağlandı.. Şehrin tek tüten ocağı olan TÜDEMSAŞ´ın Genel Müdürlüğü´nün ANKARA´ya taşınacak olması şehri şoka uğrattı..

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS´ın ekonomi felsefesinin temelini oluşturan TÜDEMSAŞ, iştirakleri ile birlikte 100 Milyon EURO´luk bir ihracat ile şehrin bel kemiği konumunda. Şuan 1500 kişinin çalıştığı ve geliştirilmesi durumuna 3000 kişilik nitelikli işçinin çalışması mümkün olan TÜDEMSAŞ´ın SİVAS ve Türkiye ekonomi için önemli olduğu ifade ediliyor.

SİVAS´ın demiryolları ağı ile çevrelendiği bilinirken, şehri VAGON ÜSSÜ yapacak yegane gücün TÜDEMSAŞ olduğu vurgulanırken,ANAKARA´ya GENEL MÜDÜRLÜĞÜ´nün taşınacak olması şehri şok etti.

GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ANKARA´da olan bir teşebbüse yerli ve yabancı iştirakçilerin de şehre gelmeyeceği yorumları yapılırken, şehrin bu vesileyle daha da daralacağı belirtiliyor...



Anahtar Kelimeler: AMAN
Serkan Erdal
29.12.2019 14:33:40
O da giderse şehri kapatalım boşuna çalışmasın, yazık ya . Bu söylentiler ön yoklama bakalım şehirden nasıl tepkiler gelecek diye, şu şartlarda gerekli tepki berilmezse ve çalışmalar yapılmazssa çok değil bir kaç seneye götürürler fabrikayı

reis
4.03.2020 11:05:27
aman hasımı kaldı kapatıldı biler. bugünki resmi gazeteyle kapatıldı.