Ankara Bu SİVASLI´yı Çok Konuşacak!

Ankara Bu SİVASLI´yı Çok Konuşacak!

Türk Ulaşım Sen Genel Başkanı Nurullah ALBAYRAK, bir dizi ziyaretler için SİVAS´a geldi. Onuruna verilen yemekte konuşan ALBAYRAK, ?LİYAKATLI İNSANLARIN GÖREV ALMALARI İÇİN MÜCADELE VERECEĞİZ? dedi.

SPHM ÖZEL HABER

Sivas Türk Ulaşım Sen İl Temsilcisi iken, yapılan seçimler sonrasında Türk Ulaşım Sen Genel Başkanı olan Mustafa Nurullah ALBAYRAK, Sivas Türk Ulaşım Sen İl Temsilciliğinin onuruna verdiği bir yemek daveti için SİVAS´a geldi.

Konuklara hitaben bir konuşma yapan Nurullah ALBAYRAK, ?bizim hak ve adalet arayışımızda asla ve asla geri vitesimiz yok, Doğru bildiğimiz yoldan taviz vermeyeceğiz? dedi.

Her türlü Ankara bağlamlı görüşmelerde liyakatı takip edeceğiz diye bütün yetkilileri uyardığını dile getiren Genel Başkan ALBAYRAK, bu ülkenin geleceğinin aydınlık olması için liyakatın şart olduğu ve bunun mücadelesi için uğraş vereceğiz dedi.

SİVAS´tan Ankara´ya giden bir SİVASLI olarak, kapısının bütün SİVASLILAR´a açık olduğunu dile getiren ALBAYRAK, 24 saat hemşehrilerimin emrindeyim dedi.



Anahtar Kelimeler: Ankara SİVASLI Konuşacak
Nejat DEMİR
6.04.2018 00:31:25
Liyakatli şahsiyetlerin hakettikleri görevlere gelmesi için dünyanın beşten büyüktür gerçeğinin yaşam bulmuş olması gerekir ülkemiz gerçeğinde kendini şahsiyetiyle Kalifiye ve yetişmiş eleman ihtiyacı ve kesinlikle böyle bir derdi olmayan ve mevcut potansiyeli ve kamu idaresini belirleyen erkin aşamadığı ve aşma istediği olmayan anlayışı nedeniyle asla da olmayacak Kamudan kovmuş bir kardeşiniz olarak açık ve net belirtiyorum Liyakatli bir kamunun oluşması için tüm belirleyenlerin ve belirlenenlerin Kul ve Kamu hukukuna kayıtsız şartsız Allah Rızasına teslim olması gerekir ki bu nedenle çok mümkün değil, liyakatin kul ve kamu hukukuna değer açısından ülkemizdeki tek karşılığı "liyakat kapıya at"