Ankara ÇUKURAMBAR ve SİVAS

Ankara ÇUKURAMBAR ve SİVAS

EFENDİM, geçtiğimiz hafta ANKARA-ÇUKURAMBAR´da bir dost yemeğine icabet ettik. ÇUKURAMBAR, herkes bilir ki ANKARA kulislerinin kalbi konumunda?

Efendim;

SİVAS POSTASI GAZETESİ´nde düşüncelerimi kaleme almayı ben arzu ettim.Çok değerli gazete yöneticilerinin hiçbir surette makalelerime müdahale etmeyecekleri sözünü aldım en başında.

SİVAS POSTASI´nda yazı kaleme alarak düşüncelerimi ifade etmek bana huzur veriyor.

Geçtiğimiz günlerde yazdığım yazıyı, yanlış anlamalara mahal vermemek için geri çektim. Hattı zatında bu tür yanlış anlamaların sui zan hükmü kabilinde olma düşüncesine yol açabileceğini de çok değerli gazete ekibi dostlarım bana ilettiler.

Lakin, yakın bir zamanda ?ÇUKURAMBAR? izlenimlerin neredeyse benzeri veya aynısı ULUSAL basında çıktığı zaman bende taraflardan müsade alarak ve vesikalara dayandırarak detaylıca yeniden kaleme alacağım.

Efendim;ANKARA´da siyaset kazanı İstanbul seçimleri akabinde kaynamaya devam ediyor.

Partimiz ve hareketimizin lideri Sayın CUMHURBAŞKANIMIZ, seçim sonuçlarını masaya yatırıyor.

EFENDİM, geçtiğimiz hafta ANKARA-ÇUKURAMBAR´da bir dost yemeğine icabet ettik.

ÇUKURAMBAR, herkes bilir ki ANKARA kulislerinin kalbi konumunda?

Çok değişik konular gündemi işgal etti.

ÇUKURAMBAR´da ara ara siyasi isimlerin, bürokratların bir araya gelmesi meşhurdur. Buna MAMAK ve GÖLBAŞI nı da ilave edersem yanlış olmaz.

ÇUKURAMBAR´daki dost davetinde  pek çok husus dostlar ile masaya yatırıldı.

Yeni siyasi oluşumlar da gecenin konusuydu. Sayın DAVUTOĞLU ve SAYIN BABACAN´ın başlattığı siyasi atağın hareketimize zarar vermeyeceği konusunda herkes ittifak halindeydi.

Çünkü Sayın CUMHURBAŞKANIMIZIN, halkımız nezlinde bir tabana, bir gönül birliğine sahip.

İSTANBUL seçimlerinde bazı hatalardan dolayı bir neticenin olmasını kimse kayıp olarak haneye dahil etmemeli görüşü de hakimdi.

ÇUKURAMBAR´da ağırlıklı düşüncenin geniş kapsamlı bir KABİNE revizyonu olacağı düşünceleride geceye damgasını vurdu çok değerli okurlarımız.

Elbette son söz hareketimizin lideri Sayın CUMHURBAŞKANIMIZDA?.

İSTANBUL seçim neticelerinin FETO severlerce ve FETO´cularca sevinçle karşılandığını çok değerli eski bir İSTANBUL vekili detaylıca izah ettiler. Bizleri aydınlattılar.

Ben denizde acizane FETÖ ile mücadele edecek yeğane insanın Sayın CUMHURBAŞKANIMIZ olduğuna inancım tamdır. FETO ile mücadelenin sekteye uğramadan devam edeceği yönünde güçlü bir devlet iradesinin de olduğunu yabana atmamamız gerekli efendim.



Anahtar Kelimeler: Ankara ÇUKURAMBAR SİVAS