ANKARA Yolcuları Ona Uğrar

ANKARA Yolcuları Ona Uğrar

SİVAS´tan Ankara´ya giden yolcular SORGUN´un tanınmış simalarından ?Hacı Abi? nin yerinde mola verirler. Her derde deva Hacı Abi.. Camız yoğurdu, nefis kahvaltı, et yemekleri,cin biberi, patlayan lastik için acil lastikçi?

 

Sivaslılar´ın Ankara´ya giderken uğrak yeri olan ?Hacı´nın Yeri? meşhurlar listesine eklenerek büyüyor. SORGUN´un tanınmış simalarından olan Hacı Abi´ye SİVASLILAR´ın da çok itibar etmelerinin ardında yatan gerçeğin Haci Abi´nin her derde deva olmasında yattığı vurgulanıyor.

Ankara´ya giden SİVASLILAR´ın mutlaka ama mutlaka onun her derde deva sabah kahvaltısından tattıkları, akşama denk gelenlerin ise nefis et yemekleri ve tatlılarından tattıkları belirtiliyor.

Ayrıca camız yoğurdu, turşu gibi siparişleri de anında hazır edip Sivas yolcularına veren Hacı Abi´nin 1975 yılından bu yana güleryüzle uzun yol yolcularına hizmet ettiği vurgulanıyor.

Sadece kahvaltı ve yemek haricinde arabası bozulanlara tamirci ayarlaması, lastiği patlayanları tamir ettirmesi ile de sıra dışı bir esnaf izlenimini yansıtan Hacı Abi´nin, SİVASLILAR´a da özel önem verdiği gözlemleniyor.



Anahtar Kelimeler: ANKARA Yolcuları Uğrar