Arenaya mı İnecek?

Arenaya mı İnecek?

İSPANYA´ya giden Belediye Heyeti içerisinde yer alan Ahmet ÖZAYDIN´ın, İspanya Kültür çalışmalarını incelemesi ümid ediliyor. Sivas´ın Kültürel çalışmalarını 0-7 yaş seviyesine çeken ÖZAYDIN´ın hızını alamayarak ?arenaya? inip bir İspanyol boğası karşısın

 

Belediye ekibi içerisinde yer alan lakin nitelikli işler yapamayan Başkan Yardımcıları gezi gözlem ve incelemelerde ön safta yer alıyorlar.

Nasıl Başkan Yardımcısı olduğu muamma olan Belediye işleri yerine aklı Belediye dışı ticari işlerde olduğu iddia edilen başarısız Başkan Yardımcısı Hasan KARAMAN´ın, İSPANYA gezisi için çok heyecanlandığı kamuoyuna yansıyan bilgiler arasında.

Başkan ve encümen üyelerinin İSPANYA seferi Sivas kamuoyunda heyecanla takip edilirken, giden heyetin nereleri inceleyip hangi örnekleri aldığı da sır gibi saklanıyor.

İçtikleri suyu, yedikleri köfteleri, plaket alıp vermeleri saniye saniye sosyal medya hesaplarından paylaşan pek çok ismin, gezi ile ilgili görselleri paylaşmamaları dikkat çekiyor.

Bazı üyelerin ?İspanya berberlerini? de incelemeye devam ettiği alınan bilgiler arasında.

Kalabalık heyet içinde en dikkat çeken ismin ise, her makamın kadrolu aday adayı Ahmet ÖZAYDIN olduğu biliniyor.

Esprileri, kulaklıkla saatlerce telefon konuşmaları, STK üyelikleri, her dönem aday adayı olması ile tanınan, Yukarı Tekke´ye gitmeden önce Başkan Yardımcısı olarak mutlu olan ÖZAYDIN ise, CEYLAN ve KARAMAN ile birlikte en başarısız Başkan yardımcılarından biri olarak biliniyor.

İSPANYA gezisi için çok heyecanlandığı bilinen ÖZAYDIN´ın, İSPANYA kültür ve sanatını incelemesi ümit ediliyor. Sivas´ın kültürüne incir ağacı diken ÖZAYDIN´ın, heyeti güldürmek için arenaya inip bir İSPANYOL boğasının karşısına çıkmasından korkuluyor.

 



Anahtar Kelimeler: Arenaya İnecek