Arınma Başlıyor!

Arınma Başlıyor!

Ak Parti de değişim heyecanı başladı. Sivas Ak Parti Teşkilatı ise en sancılı teşkilatların başında geliyor.Kuruluş felsefesine bağlı pek çok isim zamanla Ak Parti´den uzaklaşırken, bunların yerine AKP´liler denilen epey bir çakma yöneticinin İl ve Merkez

 

Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´ın değişim ve diriliş sinyali vermesi akabinde Türkiye´deki bütün Ak Parti teşkilatlarında listeler konuşulmaya başlandı.

Teşkilatlar içerisinde en zayıf teşkilatlardan olan SİVAS´ta ise İl ve Merkez İlçe Başkanlığı için epey bir isim ön plana çıkmaya başladı.

Refarandum da % 71 oy almasına rağmen bu oyun yerelde hiçbir ismin ağırlığından dolayı verilmediği Bakan YILMAZ, Habip SOLUK ve Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´ın bu oy oranının asıl belirleyicisi olduğu belirtiliyor.

Seçim zamanında Hilmi BİLGİN, Sami AYDIN, Ahmet KUZU ve Selim DURSUN´a tepkili olan Sivaslılar´ın bu tepkisini öngören Bakan YILMAZ ve Habip SOLUK´un sahaya inerek bu tepkiyi minimize ettikleri görüşleri dile getiriliyor.

Bakan İsmet YILMAZ´ın tam desteğini alarak İl Başkanı olan Ziya ŞAHİN ise şehir kamuoyu tarafından pasiflikle suçlanıyor. Ak Parti içindeki kurucu iradeyi benimseyen isimlere sahip çıkamamakla suçlanan ŞAHİN, ?AKP liler diye tabir edilen ihaleci, çıkar ve makam peşinde koşan? insanlara ses çıkarmadığı gerekçesi ile eleştiri alıyor.

Ak Parti´nin kuruluş felsefesini benimseyen isimlerin yeniden kucaklanması gereği üzerine duran partililer, partiye ?asalak gibi yapışan? menfaatçilerin biran önce partiden ayıklanmalarının elzem olduğu görüşlerini dile getiriyorlar.



Anahtar Kelimeler: Arınma Başlıyor
taner
22.05.2017 01:45:46
SİVAS TEŞKİLATI DÖRT TANE DEMİRYOLU EMEKLİSİNIN , İKİ KOMİSYONCUNUN, İKİDE İFLAS ETMİŞ ESNAFIN ELİNDE, BİR İŞİN OLSA BUGÜN GİT YARIN GEL, ÇÖZÜM YOK, YUZDE YETMİŞ UYU İNSANIMIZ TAYYIP BEYE VERDİ AMA SİVAS TEŞKİLATI KENDİ ALDI SANIYOR,

Kadir Şengül
22.05.2017 20:27:40
Yazdıklarınızı hepsine katılıyorum.Oylar Sayın Cumhurbaşkanımız´a duyulan sevgi ve saygı nın tezahürüdür.Başkanlık bence illerde araştırma yaptırılarak partiye layık olana teklif edilmelidir.

hacı demiir
27.05.2017 14:35:50
reis olmasa 1000 tane oyum olsa birini vermem bir yönetici profiline bakıyorum rezalet bu kadar olur partiye gidin sizinle muhatahap olacak insanlara bakın rezalet ortalama eğitim seviyesi liseden bir fazladır açık öğretim çoğuda emekli olmuş ve işinde tutunamamış beceriksizlerin yeri olmuş yazık çok yazık

58
14.06.2017 07:20:45
hacı demir bey efendi güzel yazmışta sıvası REİS yönetmiyor. beğenmediğin ve her türlü imkanları verdiğin ve hayatında hak etmeyecekleri yerlere getirilen o insanların yanlış olduğunu istemedende olsa söylüyorsun. bunada şükür 10 larca sene sonra sivası bitirdikten ve bir ilçeye çevirmelerine vesile veya fırsat tanıdıktan sonra görmekte var tabi maalesef geçmiş olsun........