Sen Misin İTİRAZ Eden?

Sen Misin İTİRAZ Eden?

SİVAS´ta kim yanlış bir şeylere yüksek sesle karşı çıkarsa, birileri yada bir el olaya el koyuyor ve saf dışı bırakıyor.

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS´ta KENT KONSEYİ´nin ?GENEL KURULU? yapıldı. Son ana kadar hazırlanan listeden kimsenin haberinin olmadığı öğrenildi.

Geçmiş dönemde MİMAR Serdar İNCE´nin başkanlığını yaptığı KENT KONSEYİ, özellikle ?ESKİ NUMUNE HASTANESİNİN ?yıkılmaması yönünde halkın isteği doğrultusunda ses yükseltmişti.

Buna benzer yanlışlara şehir menfaati gereği ses yükselten KENT  KONSEYİ BAŞKANI ve diğer üyelerin, bir oldu bitti ile saf dışı bırakılması, çok derin soru işaretlerini akıllara getiriyor.

Yeni Başkan olarak seçilen AHMET ALİM´in buraya intikali ise merak ediliyor. Vakıf Başkanlığı ile ismini duyduğumuz ALİM´in, son demde KENT KONSEYİNİN başına geçmesi gelecek birkaç yıla dair şehirdeki siyasi  ve ticari şekillenme hakkında akıl yürütmelere neden olmaya başladı.

Şimdi SİVAS KAMUOYU, bu ve benzer diğer konuları bütünleyerek, şehrin gelecek yıllarının nereye evrilmeye doğru gittiğini yorumlamaya çalışıyor.



Anahtar Kelimeler:
Alım gelmis
30.08.2019 14:36:21
Yazık bir biyolog bir saglik memurlugundan ta rektör yardımcılığına yükseliş. Haydi diyelim üniversite orasi liyakat dibe vurmuş. EY SIVAS EY YAZIK KENT_ Şehir farkına yönelik en ufak bir yorum getiremeyecek bir alim konseye başkan olmus. GERCI AL BIRINI VUR OTEKINI TICARI IŞLER IÇIN KONSEY BASKSNLIGI YAPAN BEYEFENDININ DE FARKI YOK MEMLEKETTE BAŞKA KIM SE YOK DOGRU..

Hayret defteri
30.08.2019 14:52:31
Demek buraya da ahmet alım geldi. Allahım sen alımımız la imtihan etme. Ya son 50 yılın en büyük sivas şakası. Ahmet alım deyin geçmeyin.Izleyin rektör ya da ilerde vekil olursa şaşırmayın.Calistigi yerlerde cok basarili olmus cok derin izler bırakmıştır. Vakif uçmuş eczacılık uzaya çıkmıştır. Biz sadece alım yıldız ´ın yardımcısı sanıyorduk hilmi bilgin beylerin de güvendiği bir isim mis. Hayret ki ne hayret

Melih kibar
30.08.2019 20:14:44
Yağma hasanın böreği ha

selahattin koç
2.09.2019 08:38:39
Sivas postası, hiçbirinin umrunda değil şurası yıkılmış burası şöyle olmuş.Sadece bu işlerden nasıl pirim sağlarım onun öngörüleri var ve ona göre rol üstlenmekteler.Serdar ince yerine,Ahmet Alim olmuş varsın olsun ne deiştiki ne değişecek.Serdar bey yine önemli projeler çizerek büyük meblağlar kazanmaya devam edecek Ahmet Alim ide bu şehir yakınen tanıyor biliyor.Siz oyununuzu kurup oynayın.Sayın Serdar ince orda olmamalıydı yerine de Sayın Ahmet Alim gelmemeliydi.

Muzaffer demir
3.09.2019 21:32:46
Hamsinin kavağa çıktığına inanıyorsunuz da ahmet alimin kent konseyi başkanı olmasına neden inanmıyorsunuz.