Tarih: 11.06.2015 09:08

Artık EMEKLİ Olmalı

Facebook Twitter Linked-in

 

Göreve geldiği günden bu yana Türkiye ve Dünya´nın onlarca kez değişmesine rağmen, değişmeyen ve durağan bir yönetim sergileyen İl Kültür Müdürü Kadir PÜRLÜ´yü yeni jenerasyon kültür insanları eleştiri yağmuruna tutuyor.

Derli toplu dev kültürel adımlar yerine, yarım yamalak işlerle Sivas´ı oyaladığı bilinen PÜRLÜ´nün son olarak organize ettiği Aşık VEYSEL günleri de bir fiyasko ile sonuçlandı.

Sivas´ı yıllar yılı ?ellik halaylı köy şenliklerinin? avuçlarına bırakan PÜRLÜ´nün, onca başarısızlığına rağmen neden bundan ders çıkarmadığı anlaşılamıyor.

Bir kültür ve Turizm şehri olmayan Sivas için, ısrarla ?Sivas Bir Kültür Şehridir? diye beyanata bulunan PÜRLÜ´nün bu tutumu tirajı komik bulunuyor.

Yeni edebiyat ve kültürel yeni gelişmelere ve yapılanmalara karşı mesafesi kamuoyu tarafından bilinen İl Kültür ve Turizm Müdürü PÜRLÜ´nün,  bu yaz mevsimini de bir şey yapmadan geçireceği sanılıyor.

Yaklaşık 10 yıldır Sivas´a bir müjde veremeyen Kadir PÜRLÜ´den Sivas kültür insanları, ?emekli olacağı? müjdesini bekliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —