Artık EMEKLİ Olmalı

Artık EMEKLİ Olmalı

Başarısız olduğu halde İl Kültür Müdürlüğü´nde yılları eskiten Kadir PÜRLÜ´nün, artık öz eleştiri yapıp başarısızlığını görerek emekliye ayrılması bekleniyor. Sivas´ı kültür ve turizme hasret bırakan Pürlü, şehri köy kültürüne hapsettiği için sert eleştir

 

Göreve geldiği günden bu yana Türkiye ve Dünya´nın onlarca kez değişmesine rağmen, değişmeyen ve durağan bir yönetim sergileyen İl Kültür Müdürü Kadir PÜRLÜ´yü yeni jenerasyon kültür insanları eleştiri yağmuruna tutuyor.

Derli toplu dev kültürel adımlar yerine, yarım yamalak işlerle Sivas´ı oyaladığı bilinen PÜRLÜ´nün son olarak organize ettiği Aşık VEYSEL günleri de bir fiyasko ile sonuçlandı.

Sivas´ı yıllar yılı ?ellik halaylı köy şenliklerinin? avuçlarına bırakan PÜRLÜ´nün, onca başarısızlığına rağmen neden bundan ders çıkarmadığı anlaşılamıyor.

Bir kültür ve Turizm şehri olmayan Sivas için, ısrarla ?Sivas Bir Kültür Şehridir? diye beyanata bulunan PÜRLÜ´nün bu tutumu tirajı komik bulunuyor.

Yeni edebiyat ve kültürel yeni gelişmelere ve yapılanmalara karşı mesafesi kamuoyu tarafından bilinen İl Kültür ve Turizm Müdürü PÜRLÜ´nün,  bu yaz mevsimini de bir şey yapmadan geçireceği sanılıyor.

Yaklaşık 10 yıldır Sivas´a bir müjde veremeyen Kadir PÜRLÜ´den Sivas kültür insanları, ?emekli olacağı? müjdesini bekliyor.



Anahtar Kelimeler: Artık EMEKLİ Olmalı
sevim
11.06.2015 13:22:14
Kesinlikle sivasa en buyuk mujde olur emekliligi yada istifasi.yunetici vasfi tasimayan yaninda giden insanlara referans sorarak referansi olmayani muhatap bile almayan bir kultur muduru.ALLAH adildir herkese hakettigini yasatacaktir zamani gelince.o makami cok uzun sure işgal edebilecegini sanmiyorum.

Miadını DOLDURANLAR
11.06.2015 13:25:38
Miadını dolduranlar: Cemal KARACA, Kadir PÜRLÜ, Ömer AÇIKALIN V.S. Sivas miadını dolduranlarla dolu.

egrioturdogrukonus
12.06.2015 01:32:32
Kendisi ile beraber yardımcıları da gitmeli. Torpille iş başına gelen insanların Sivas´a bir faydası olmuyor malesef. Teoman Karaca sen de git gardaş. Küpünü trilyonlarla doldurup Sivas ekonomisine katkı sağlamayan Osman Yıldırım sen de git. Beşir Köksal sen de. Nedir bu Sivasın torpillerden yalakalık ile işbaşına geçenlerden çektiği. Hilmi Bilgin sen de git vekilim. Bu memlekete yaramayacağını 4 sene boyunca cümle alem gördü. Gidin Allah rızası için...