ASBİR, Sivas İçin Atakta

ASBİR, Sivas İçin Atakta

Sivas´ın renkli siması Çetin Etem GÖLBAŞI, kendini Sivas´a adadı. Avrupa Sivaslılar Birliği (ASBİR) Genel Sekreteri olan GÖLBAŞI, pek çok önemli çalışmaya imza atacaklarını belirtti.

 

Kısa adı ASBİR olan Avrupa Sivaslılar Birliği, Sivas için devasa çalışmalar içine giriyor. Büyük meblağlar tutan Hemodiyaliz Makinelerini Almanya ekibinin katkıları ile Cumhuriyet Üniversitesine kazandıran ASBİR, önümüzdeki hafta bu makineleri teslim edecek.

Hayır işleri için detaylı bir çalışma içerisine giren ASBİR, özellikle kenar mahallelerde bulunan okullardaki fakir öğrencilere de el uzatacak.

Sosyal sorumluluk anlamında çok güzel bir uygulamaya geçen ASBİR´in Sivas Bölge Başkanlığını Hüseyin SAĞLAM yapmakta. İbrahim DEMİRAY ve Mehmet SOYKÖK´ün Başkan Yardımcısı olduğu bu önemli gayret birlikteliğinde, Çetin ETEM GÖLBAŞI da Genel Sekreter olarak görev yapmakta.

Orhan SAĞCI İdari ve Mali İşler sorumlusu iken, Yönetim Kurulu Üyeleri ise şu şekilde; Erdoğan ARPAÇ, Ünal KARAKAŞ, Ö.Faruk KIZILTOPRAK, Ömer TORUN,Ali KESER.

 

 



Anahtar Kelimeler: ASBİR Sivas İçin Atakta