Avrupa Standartlarındaki Yol Hazır

Avrupa Standartlarındaki Yol Hazır

SİVAS POSTASI GAZETESİ, yanlışları sert bir şekilde eleştirirken, SİVAS için olumlu çalışmaları da takdir etmeye devam ediyor. Toplumda son zamanlarda epey eleştiri alan Başkan AYDIN´ın Organize Sanayi yolunu tamamlaması olumlu bulundu. Avrupa standartlar

 

Yanlışları sert bir şekilde eleştiren SİVAS POSTASI GAZETESİ, yapılan doğru işleri de takdir ederek tarafsız yayıncılığını sürdürüyor. Göreve geldiği günden bu yana fazlaca gayret etmeyen Başkan AYDIN´ın, şimdiye kadar üç önemli adım attığı biliniyor.

Eski Adliye Binasının yıkımı, İl Özel İdaresi Lojmanlarının yıkımı gibi iki güzel işe imza atan AYDIN, son olarak Necmettin ERBAKAN BULVARI´ından Organize Sanayii´ye kadar olan yolu tamamladı.

Eski Başkan Doğan ÜRGÜP zamanında Ahmet Turan Gazi Toki Konutlarına kadar bir kısmı tamamlanan yol, Başkan AYDIN´ın çalışmaları ile Organize Sanayiiye kadar bitirildi.

Avrupa Standartlarında yapılan yol mahalle sakinleri tarafından da beğeni ile karşılanmakla birlikte, özellikle Organize Sanayi için can damarı olarak görülüyor.

Yıllardır köy yolu gibi olan güzergâhın tamamlanması, şehir adına önemli kazanım oluştururken, Başkan AYDIN´ın toplumsal talepler doğrultusunda çalışmalarını hızlandırması bekleniyor.

Yol güzergâh bölgesinde Ahmet Turan Gazi Mahallesi insanlarının sosyal ihtiyaçlarını karşılamak için, Paşabahçe´ye alternatif bir mesire alanının da hayata geçirilmek üzere olması olumlu bulunuyor.